nlc.hu
TV-sztárok

Fejlemények Herczeg Zoltán ügyében

Végleg lekerült Herczeg Zoltánról a nyomkövető, megszüntették a divattervező bűnügyi felügyeletét

Döntött a bíróság.

Véglegesen megszüntette a bíróság Herczeg Zoltán bűnügyi felügyeletét – értesült a 24.hu. Az 50 éves divattervező fél évet töltött letartóztatásban és 4 hónapot pedig bűnügyi felügyeletben, augusztus 20-án azonban lejárt a korábbi határozat, a bíróság pedig nem hosszabbította meg a nyomkövetős kényszerintézkedést.

Herczeg Zoltán - Fotó: Olajos Piroska

Herczeg Zoltán most, hogy újra szabad, tele van tervekkel – Fotó: Olajos Piroska / Fotócentrál

Mint arról beszámoltunk, Herczeg Zoltánra és az ügy másik gyanúsítottjára tavaly október 21-én csaptak le a nyomozók. Egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másik férfinál pedig körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, az elsődleges adatok szerint kokaint találtak.

Herczeg nemrég arról beszélt, hogy ősztől újra belevág a munkába: készülnek az új kollekciók és zajlik a könyve kiadása is. „Emellett újra elkezdek régi lakásokat vásárolni, amelyeket felújítok, majd eladok, és a drogprevenciós előadásommal járom az országot” – sorolta akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top