nlc.hu
Sztárok

Mohamed Fatima élete a Fekete Vonat-koncert után

Külföldre menekült Mohamed Fatima a botrányos Fekete Vonat-koncert után? Mindent tisztázott az énekesnő

Tiszta vizet öntött a pohárba a Fekete Vonat énekesnője.

„Elmenekült az országból Mohamed Fatima, látni sem akarja zenésztársait és énekelni sem halljuk már többé” – az utóbbi időben záporoztak az ilyen és ehhez hasonló felvetések a Fekete Vonat énekesnőjéről. A Tények Plusz utánajárt, mi az igazság. Lengyelországban érték utol Fatimát, aki őszintén beszélt arról, miért van külföldön, hogy áll most Beattel és L. L. Juniorral.

Mohamed Fatima jelenleg Lengyelországban van - Forrás: Tények Plusz

Mohamed Fatima jelenleg Lengyelországban van – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Én nem menekülök. Mitől meneküljek? Persze, hogy fel vagyok dúlva, mert épp az életemet csinálom. Két online céggel tárgyalok, meg egy producerrel” – nyilatkozta telefonon a jelenleg Katowicében tartózkodó énekesnő. Igaz, hogy külföldön tartózkodik, de tagadja, hogy ez menekülés lenne a részéről. Újjá próbálja építeni az életét a Fekete Vonat-botrány után.

Zenésztársairól – Beatről és L. L. Juniorról – a következőket árulta el: „Nem tartom velük a kapcsolatot. A Juniorral egyáltalán, a Beattel már beszéltem azóta, de nem tartom velük a kapcsolatot és nem is szeretnék semmilyen kapcsolatot, semmilyen formában velük. És nem a harag beszél belőlem, hanem az, hogy ha az ember egyszer már megégeti magát, nem megy oda vissza még egyszer.”

A koncert utáni botrány az utolsó csepp volt Fatima számára. „Tudom, hogy 26 éve ismer Magyarország, de nem abban a formában, ahogy szerettem volna. Én szeretnék igenis ebből a skatulyából kijönni. Én nemcsak egy arab-roma vagyok, hanem egy élő, érző ember. Egy művésznek tartom magamat. Engem soha nem a pénz motivált ebben az egészben, hanem a zene” – vallotta be az énekesnő, aki Lengyelországban is azon dolgozik, hogy a rajongói ne maradjanak új dal nélkül. „A médiából el fogok tűnni, de a közönségemtől nem. Most forgatom az egyik videóklipemet, amivel úgy gondoltam, hogy búcsúzni fogok tőlük. De nem fogok búcsúzni tőlük, már csak azért sem!” – jegyezte meg.

Azaz Mohamed Fatima nem csupán Magyarországon, de a zenei életben is marad. „Nem megyek sehova, én oda tartozom. Magyar vagyok, magyarnak születtem. Ahogy a Majka dalában is közreműködve elmondtam ezt” – jelentette  ki az énekesnő, aki a legújabb dalát karácsony előttre ígéri, videóklippel együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top