nlc.hu
Sztárok
Mohamed Fatima a gyerekvállalásról

42 évesen sem mondott le a gyerekről a Fekete Vonat énekesnője

Bízik abban, hogy természetes úton még összejön.

Mohamed Fatima 42 évesen is szeretne gyereket. Az énekesnő bízik abban, hogy természetes úton érkezzen hozzá és férjéhez, Gáborhoz egy kisbaba. Ám ha ezt mégsem adná meg nekik a sors, belevágnak az örökbefogadásba – írja a Blikk.

Mohamed Fatima

Mohamed Fatima a Szerencsekerékben – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

“Nem adtuk még fel a reményt, hogy vér szerinti babánk legyen, de felkészültünk arra is, hogy egy olyan kis lelket mentsünk meg, akinek erre szüksége van, és akinek az a sorsa, hogy a mi családunk tagja legyen. Még nem tűztünk ki határidőket ezzel kapcsolatban, és nem is ragaszkodnánk egy újszülötthöz” – árulta el a bulvárlapnak.

Az énekesnő ugyan fiúpárti, de mint mondja, nekik az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. “Épp úgy örülünk majd egy kislánynak is, mint egy kisfiúnak” – jegyezte meg Mohamed Fatima.

Korábban arról is beszélt, hogy nem amiatt nem szült még eddig, mert nem akart, hanem azért, nem volt meg hozzá a tökéletes társ. “Úgy hiszem, mindennek rendelt ideje van”jelentette ki egy tavalyi interjúban.

Ez is érdekelhet Eva Longoria és a kisfia Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top