nlc.hu
Sztárok

Így él ma Csuka Mónika

Csuka Mónika: „Visszavonultam, és nem is szeretek már szerepelni”

Csak a színpadnak intett búcsút, a zenének nem.

Négy évvel ezelőtt visszavonult a nyilvánosságtól Csuka Mónika. Ennek ellenére az énekes-zeneszerző életében a mai napig fontos szerepet játszik a zene, a színpadra viszont már nem szeretne visszatérni – írja a Blikk.

Csuka Mónika

Csuka Mónika 1969-ben kezdte a popénekesnői karrierjét – Fotó: Sajtóklub

Szerettem volna méltósággal megöregedni. Amikor az ötvenéves színpadi jubileumomat ünnepeltük 2019-ben, akkor döntöttem úgy, hogy az lesz az utolsó fellépésem. (…) Már nem lennék képes annyira az előtérben létezni, mint amennyire egy énekesnőnek ott kell lennie. Visszavonultam, és nem is szeretek már szerepelni” – vallotta be a 70 éves énekesnő, aki a jelenlegi életéről is mesélt a bulvárlapnak.

Mint mondja, most végre sokkal több időt tud együtt tölteni a családdal, különösen az unokáival, emellett minden nap ténykedik egy kicsit a saját kis stúdiójában, hol zenét ír, hol pedig a tanítványait oktatja. Amikor pedig nem a családdal vagy a zenével foglalkozik, akkor is van bőven mivel elfoglalja magát: “Egy családi házban élünk, ahol mindig van feladat, de sok időt töltök a kutyáimmal is”.

Csuka Mónika volt amúgy Nagy Feró első felesége. 1970 és 1977 között voltak házasok, a kapcsolatukból egy lányuk született 1975-ben. “Énekeltem, dolgoztam, közben zátonyra futott a házasságom. Azt gondolom, nem miattam. Még ennyi idő távlatából is csak annyit mondhatok, Feró szerette a lányokat… Egyet viszont el kell ismernem: jó apa volt és az is maradt” – mesélte korábban az énekesnő. A válásuk után a második férje egy belgyógyász szakorvos lett, akivel már 40 éve élnek boldogan, de csak 2012-ben házasodtak össze. A házasságukból két gyerek született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top