nlc.hu
Sztárok

Nagy Feró véleménye Azahriah-ról

„Küldjél át a mi bulinkra 10 ezer embert” – Nagy Feró is elmondta a véleményét Azahriah-ról

Most a Beatrice frontembere osztotta meg, mit gondol a fiatal zenészről és a kritikusairól.

Vasárnap este kerül az ATV képernyőjére a #Bochkor című műsor, amelybe Nagy Ferót is meghívták – írja beharangozójában a Naphíre.

A Beatrice 45 éves frontembere néhány hét múlva koncertezik Budapesten. Mint mondta, az MVM Dome nem az ő döntése volt, oda 23 ezer ember fér be, de „ha lesznek 10 ezren, akkor összetesszük a kezünket”.

Ennek kapcsán a nemzet csótánya arról is beszélt, hogy változik a zenei világ, és szóba került Azahriah, aki három teltházas koncertet ad jövőre a Puskás Arénában.

Alig várom, hogy hazajöjjön és felhívjam, és mondjam neki: »küldjél át a mi bulinkra 10 ezer embert!«

– mondta Nagy Feró, aki viccelődve Izaurának nevezte Baukó Attilát.

Nagy Feró énekel a Debreceni Egyetem yoUDay - Te napod - című tanévnyitó stadionshow-ján a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. szeptember 13-án este

Nagy Feró énekel a Debreceni Egyetem yoUDay – Te napod – című tanévnyitó stadionshow-ján a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. szeptember 13-án este (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A rocker egyébként elismeréssel beszélt Azahriah-ról, és elmondta a véleményét azokról is, akik kritizálják a fiatal zenészt.

„Én úgy látom, hogy a tehetségtelen emberek féltékenyek erre a dologra – mondta Nagy Feró. – Tehetségtelen. Az. Nyugodtan mondjuk ki! És jön egy kis csávó, és egyszer csak 21 évesen, és ne felejtsük el, zenél, egy kicsit zongorázik, egy kicsit gitározik, és ért a zenéhez…”

Azahriah-ról már sok magyar zenész elmondta a véleményét, legutóbb Bereczki Zoltán rántotta le a leplet a zenéjéről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top