nlc.hu
Sztárok

Anna gazda a Házasodna a gazda után

Kiderült: jóban lett Anna gazda és az 54 éves József gazda

Már a Házasodna a gazda forgatása előtt összeismerkedtek, Anna kezdeményezett.

Véget ért a Házasodna a gazda, az rtl.hu pedig kifagatta Anna gazdát, hogyan alakult az élete a több hónappal ezelőtti forgatás óta. Kiderült, már a műsor eleje óta jóban van József gazdával, járt is nála, de a volt kérőivel és a stáb tagjaival is jó kapcsolatot ápol.

Anna gazdának nem hozott szerelmet a műsor - Fotó: Sajtóklub

Anna gazdának nem hozott szerelmet a műsor – Fotó: Sajtóklub

A műsor óta nagy változások mentek végbe bennem, sokkal többet vagyok társaságban, és mind a szereplőnek jelentkezők, mind pedig a stábtagok között barátokra találtam. (…) A Budapest közelében élő fiúkkal, Viktorral, Gyurival és Danival a mai napig megmaradt a jó viszony. Viktorral például kutyamenhelyre mentünk segíteni” – árulta el Anna, aki már a műsor elején megszerezte József gazda számát, de aztán nagyon meglepődött.

“A műsor előtt voltam nála eperpalántázni. (…) Mivel ezt én is szeretném eltanulni tőle, lementem hozzá Felsőlajosra tanulmányi kirándulásra. (…) Józsi nagyon nagytudású, és kedvesen megmutatott mindent, hogyan zajlanak a munkák, és mit kell csinálni. De azért volt meglepetés, mert a tévében kicsit – hogy is mondjam? – érzelmesebb arcát mutatta meg” – mesélte Anna, aki Dani gyerekeit is megismerte a műsor után.

Azóta találkoztam a gyerekekkel is, jöttek barackot szedni, és én is vittem nekik többször gyümölcsöt. Örülök, hogy megismerhettem őket, nagyon aranyosak. És Daninak kívánom, hogy találjon magának egy olyan nőt, aki ebbe a családi képbe bele tud illeszkedni” – mondta a gazda.

Anna gazda,

Anna gazda végül Attilát választotta, de csak barátok maradtak – Fotó: Sajtóklub

Mint kiderült, hiába vitte magával Attilát a korfui álomnyaralásra, csupán barátság maradt közöttük: “Én már Korfun is éreztem, hogy ebből barátság lesz. Azért őt vittem, mert a randevúk alatt őt ismertem meg a legkevésbé, és adni akartam egy esélyt, de a műsor végén leültünk, és megbeszéltük a dolgokat”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top