nlc.hu
Sztárok

Szabó Győző kikapcsolódása

Szabó Győzőnek a mai napig szüksége van az adrenalinra, ezzel pótolja a szereket

Ilyenkor tud igazán felszabadulni.

Szabó Győző hazánk egyik legnépszerűbb színésze, aki az elmúlt években őszintén kiállt a nyilvánosság elé és beszélt a démonairól. Nem csak egy könyvben, hanem az életéről szóló filmben, a Toxikomában is megláthatták a nézők azt a komoly küzdelmet, amivel a filmvásznon mindig mosolygós és humoros Győző átment. 

Szabó Győző

Szabó Győző (Fotó: Trenka Attila)

Mára a drogproblémákat maga mögött tudta hagyni, de úgy érzi, az adrenalinra ugyan úgy szüksége van. Szerencsére megtalálta, hogy mi az, ami balanszba hozza az életét, amiről az Adom a napom kameráinak mesélt bokszolás közben

Magam miatt csinálom – kezdte Győző arra a kérdésre, miért vágott bele a bokszolásba. – Egészen más lesz a világ ilyenkor. Ha szavakba tudnám foglalni, hogy mi volt az edzés előtt és mi van most… Felszabadító érzés… Kinek ez, kinek az. Valaki szeret bokszolni, valaki nem, valaki szereti a hideg vizet, valaki nem. Én imádom mind a kettőt. Tény, hogy a fogyásban is segít, és ha az ember odafigyel a kajára, meg stresszlevezetésnek is jó. Nem fogok álszenteskedni, este megiszom a magam borát, mert az muszáj egy előadás után. Balanszban tart, balanszban tart az edzés és minden, az egész napom, amit most itt végig toltok velem.

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Szabó Győző, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top