nlc.hu
Sztárok

Szabó Győző élete

Geszti Péter ezért kíváncsi Szabó Győző egy napjára

Az Adom a napom mai adásában egy igen sokrétű művész mindennapjaiba nyerhetünk betekintést.

Az 53 éves színész, Szabó Győző korábban nyíltan beszélt drog-és alkoholfüggőségéről, könyvet is írt róla. Hasonlóképpen beszélt a nyilvánosság előtt párkapcsolati problémáiról is Rezes Judittal, akivel 2008 óta alkotnak egy párt. Mozgalmas életet él. Hazánk egyik legnépszerűbb előadóművésze, aki számtalan sorozatban és filmben szerepelt már. A karrierjével kapcsolatban érdekesség, hogy a Képzőművészeti Főiskolára járt, színészetet soha nem tanult. Biztosan a mai napja is tartogat pár meglepetést…

„Hogy hogyan élt mai vendégem úgy húsz évvel ezelőtt, azt sokan tudják. Még film is készült belőle. Kemény, nehéz film. De, hogy hogyan telik életének újabb fejezete, és hat-e még mindennapjaira az az időszak, amit már maga mögött tudhat, az szerintem sokakat érdekel. Engem bizonyosan. Vajon higgadt családapa lett, vagy maradt abból az öntörvényű alakból, aki egykor volt? Próbáltam mindezt kideríteni azzal, hogy megkértem, adja nekem egy napját. Ő igent mondott, és ma beszélgetek is vele egy jót” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Szabó Győző, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Szabó Győző

Szabó Győző

Szabó Győző igazi közösségi ember, több segítő projektben is részt vett már, például sittet pakolni is láttuk az Adom a napom streamjében. A színész fizikai munkával és pénzzel is segíti a Dante Kommandót, akik Budapesten egy pincehelyiségből terveznek kialakítani egy közösségi és színház teret. Győzőnek szívügye a kulturális tér létrehozása, korábban maga is megálmodott egy hasonló klubot budapesti színészek számára. Az Adom a napom tegnapi főhőse nemcsak sittet lapátolt, de a betonbontással is megpróbálkozott, bár ez majdnem balesettel végződött, ugyanis kis híján a lábába szaladt az ütvefúró…Profi barátai végül megmutatták neki a bontás csínját-bínját, a munka pedig tovább folytatódik, Szabó Győző lelkes segítségével és támogatásával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top