nlc.hu
Sztárok

ByeAlex új tetoválása

ByeAlex különleges tetoválást csináltatott – Fotó

Az énekes egy szeretett személynek állított így emléket.

ByeAlex nemrég a TikTok-oldalán számolt be arról, hogy magához vett egy beteg kismacskát, akit Kikónak nevezett el. Bár az énekes mindent megtett annak érdekében, hogy az állat felépüljön, Kiko a sorozatos kezelések ellenére sem tudta folytatni a küzdelmet és elpusztult. ByeAlex akkor többek között arról írt, hogy nekünk embereknek kell jobban figyelnünk, hogy ilyen esetek ne fordulhassanak elő. 

„Az ember és a szeretett állat között van valami spirituális kötelék, amit nehéz megfogni, de végtelenül ösztönös azt megérezni. Ezt tapasztaltam magam is, pedig amúgy nem én vagyok az az ember, aki olvadozik az utcán, ha kutyákat vagy macskákat lát. Köszönöm Kiko, hogy segíthettem. Köszönöm, hogy engem választottál. Sokat tanultam tőled. Sosem feledlek; a kitartást fogod szimbolizálni az életemben. Mindig is a cicám maradsz” – írta akkor a posztjában. Most pedig arról számolt be a követőinek, hogy egy tetoválással állított emléket az állatnak. 

„Úgy döntöttem, hogy egy tetoválással emléket állítok Kiko előtt” – közölte a fotó mellett az izmos híresség.

ByeAlex

ByeAlex (Fotó: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top