nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara szerelme

Schobert Lara újra a párjával érkezett a Sztárboxra – Fotók

A pár Kabát Péter és Rácz Jenő mérkőzésére volt kíváncsi.

Júniusban kapott szárnyra a hír, miszerint újra rátalált a szerelem Schobert Norbert lányára, Larára. Az influenszerlány szívét az NB II-es Kazincbarcika egyik játékosa rabolta el, akivel már közös képet is megosztottak. A 29 éves fiatalemberrel már együtt is élnek Kazincbarcikán. Schobert Lara szerint a családja is nagyon kedveli a sportolót. Rubint Réka gyermeke a párja mérkőzéseire is ki szokott látogatni, emellett a közös háztartásban a feladatokat is elosztották már egymás között. Most újabb eseményen tűntek fel együtt: a Sztárbox hétvégi adásán, amikor Kabát Péter és Rácz Jenő csaptak össze. 

Íme a fotók a párról:

Schobert Lara
Megnézem
Összes kép (3)

A férfiról Rubint Réka is jó véleménnyel van.

„Óriási biztonságot ad számomra, hogy Lara barátja egy rendkívül megbízható, jól nevelt, értékrendileg szenzációs srác, aki nemcsak nagyon szereti a lányunkat, de vigyáz is rá. Nagyon-nagyon örülök, hogy Larát boldognak látom, és nyilván így könnyebb engedni is azon a köteléken, ami köztünk van”fogalmazott a fitneszedző.

Schobert Lara

Schobert Lara (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top