nlc.hu
Sztárok

Kepes András egy napja

Geszti Péter Kepes Andrásról: „Vannak emberek, akiknek megnyugtató közelségében lenni jó”

Író, újságíró, dékán, főiskolai tanár.

Az Adom a napom mai híressége egy sokrétű szakember, aki ritkán ad interjút. De vajon mi ennek az oka? Hogyan tölti egy napját Kepes András?

„Vannak emberek, akiknek megnyugtató közelségében lenni jó. Akik nem lecsukják, hanem kinyitják a világra nyíló ajtókat. Számomra ilyen Kepes András személye, akiben egy tibeti láma nyugodt bölcsessége keveredik egy büszke budapesti polgárember tartásával. Nem titkolom, barátságos viszonyban vagyunk, de ez nem tompítja, inkább felerősíti a tiszteletet, amit iránta érzek. Nemrégiben volt szerencsém új regénye bemutatásában közreműködni, és közepes pimaszsággal éltem a lehetőséggel, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tegyek neki: adja nekem a napját. Úriember. Nem mondhatott nemet. Úgyhogy örömmel jelenthetem, mai vendégünk a televíziós ikon, a professzor emeritus, a toplistás író: Kepes András” – mondta az nlc-nek Geszti Péter, aki már nagyon várja, hogy beszélgethessen a vendégével.

Kepes András

Kepes András

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Kepes András, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top