nlc.hu
Sztárok

Návai Anikó fiának nemváltása

Nőként él Návai Anikó fia, nemet váltott a filmes tudósító 43 éves fia

Egy éve házasodott össze a feleségével.

Návai Anikó pár nappal ezelőtt egy esküvői fotót posztolt, amellyel a lánya és a menye házassági évfordulójához gratulált, miközben a Hollywoodból évtizedeken át tudósító riporter 43 évvel ezelőtt egy Márk nevű fiúnak adott életet. Mint kiderült, a sztárriporter fia 2011-ben nemet váltott, egy évvel később pedig hivatalosan a nevét is megváltoztatta és azóta Cadence Valentine néven él – írja a Blikk.

Tíz évvel ezelőtt a kaliforniai Northridge Egyetem hivatalos diáklapjának maga Cadence mesélt arról az időszakról, amikor rájött arra, hogy ő valójában egy férfi testbe született nő, valamint arról is beszélt, hogy az édesanyjának mennyire nehéz volt elfogadnia azt, hogy ezentúl nem fia, hanem lánya van.

Návai Anikó

Návai Anikó fia már több mint tíz éve nőként él – Forrás: ATV / Start Plusz – YouTube – videó

Návai Anikó „lánya” amúgy egy ideje már egy Los Angeles-i LMBTQ szervezetnél dolgozik mentálhigiénés szakemberként.

Egyébként a minap derült ki, hogy az egykori hollywoodi tudósító – aki két hónapja távozott a Golden Globes/Eldridge cégtől – független szórakoztatóipari újságíró és konzultációs/Public Relations/eseményszervező céget nyit Los Angelesben és Budapesten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top