nlc.hu
Sztárok

Móré András „Vitamin” az alkoholizmusáról

„Az volt a kezdete a mélypontnak, amikor már reggeltől estig ittam” – alkoholizmusáról beszélt a Happy Gang énekese

Hosszú küzdelmet vívott Móré András „Vitamin”, míg sikerült felhagynia az italozással.

Pusztító és kőkemény alkoholmámorban töltött éveiről beszélt a Tények Plusznak Móré András „Vitamin”. A ’90-es évek legsikeresebb fiúcsapatának, a Happy Gang alapítójának a sikerei csúcsán alaposan meggyűlt a baja az itallal, ami kis híján derékba törte a pályafutását, sőt majdnem az egész életét tönkretette.

Mórá András „Vitamin”

Mórá András „Vitamin” végleg leszámolt a függőségével – Forrás: TV2 /  Tények Plusz – videó

“Valahol az volt a kezdete a mélypontnak, amikor már reggeltől estig ittam. Éreztem, hogy vagy rámegy teljesen az egészségem, és már csak hónapjaim vannak hátra, vagy teljesen leteszem. (…) A pia irdatlan mennyiségben volt, és én azt hittem, hogy ha a pia mellett az ember kialussza magát rendesen, eszik rendesen és sportol, akkor ezt egyensúlyba lehet hozni. Nem” – mesélte a Happy Gang énekese.

Ahhoz, hogy végleg le tudja tenni a poharat, egy éven át több módszerrel is próbálkozott, de mindegyik kudarcba fulladt. Érezte az intő jeleket, de mégsem volt képes változtatni az életmódján. “Rájöttem, csak egy megoldás van: ha teljesen leteszem a poharat. A hétvégi italozás és az esténkénti egy-két pohár bor sem megoldás” – árulta el Móré András „Vitamin”.

Az alkohollal vívott hosszú és reménytelen küzdelme után az énekesnek egycsapásra sikerült felhagynia az italozással, ez még őt is meglepte . “Egyszer csak egy nap, két nap, három nap, … így eltelt néhány nap és azon vettem észre magam, hogy hetek óta nem iszom. Édesanyám azt mondta, ez a legnagyobb születésnapi ajándéka, és ez is erőt adott”  – emlékezett vissza „Vitamin”, aki több mint 25 kilótól szabadult meg azóta, hogy nem iszik alkoholt. Rendszeresen edz és a zenei karrierje is újraindult; zenésztársával országszerte turnéznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top