nlc.hu
TV-sztárok

Móré András "Vitamin" az egykori alkoholproblémáiról

Alkoholproblémáiról vallott a Happy Gang egykori sztárja, Vitamin: „Reggeltől estig piáltam”

Egyszer csak belátta, véget kell vetnie az ivásnak.

A 90-es évek egyik legsikeresebb magyar popegyütteseként tündökölt a Happy Gang, az viszont csak most derült ki, hogy a zenekar egykori énekese alkoholproblémákkal küzdött hosszú éveken át – írja a Blikk. Móré András “Vitamin” minderről a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? legutóbbi műsorában mesélt megrázó őszinteséggel.  Az énekes – aki 2016-ban kocsmai verekedésbe keveredett – hálás a családjának, hogy a nehéz időszakában sem fordultak el tőle, de elmondta azt is, hogy mióta nyerésre áll az alkohollal szembeni csatában, számos pozitív esemény történt az életében.

Móré András Vitamin

Móré András “Vitamin” mára már letette a poharat –  Forrás Hová tűnt? / Palikék Világa by Manna / YouTuber – videó

Volt egy komolyabb alkoholproblémám, ami már elkezdődött a 2000-es évek végén, csak ez alattomosan, szép lassan szivárgott be az életembe” – árulta el az énekes, hozzátéve: minden este megivott fél-egy üveg whiskyt, két és fél évig reggeltől estig keményen alkoholizált.

Bevallotta, bármilyen nehezebben feldolgozható esemény történt vele, az alkoholt találta megoldásnak. Elárulta azt is, mikor döbbent rá, hogy véget kell vetnie az ivásnak. “Már 100 kiló voltam, kugli fejem volt, be volt vizesedve az egész testem. Szerettem volna egy videóklipet” – emlékezett vissza Vitamin, ám belátta, így mégsem nézhet ki a felvételen. “Gondolatokat tettem ki a hűtőre, a szekrényre, hogy <<abba kell hagynod az italt!>>, <<forgatni akarsz klipet!>>” – mesélte az énekes, aki immár 5 éve nem iszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top