nlc.hu
Sztárok

Borbély Alexandra családja

Borbély Alexandra örömmel viselte az anyukája ruháit

A színésznő a mai napig beles az édesanyja cuccai közé.

„A mai napig, ha hazamegyünk a húgommal belesünk anyu szekrényébe, hogy mi az az új kincs, amit vett. Ilyenkor mondjuk is neki, hogy szívesen hordanánk inkább mi azt a dolgot” – mesélte az Adom a napom mai stream adásában Borbély Alexandra. Hozzátette, hogy nem ő volt a hercegnő a családjában, hanem a húga, aki sokkal előbb kezdte például a sminkelést is. Alexandra 15-16 éves volt, amikor először benézett az édesanyja szekrényébe. Bevallotta, hogy volt olyan darab, amit egy hétre is kölcsön vett. 

De vajon milyen darabokat kedvel Borbély Alexandra?

„Szeretem, ha mindig önazonos maradhatok a hétköznapi öltözködéstől kezdve a sportoláson át a vörös szőnyeges megjelenésekig. Mindenhol a saját stílusomban érzem jól magam. Érdekel a divat, szeretek vele foglalkozni, és kissé régimódian elsősorban magazinokból merítek inspirációt. Bejön a picit szlávos, kelet-európai stílus, ami klasszikus alapokra épül, mégis van benne egy kis rafináltság” –nyilatkozta korábban a színésznő. 

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra (Fotó: Schumy Csaba)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Borbély Alexandra, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ez is érdekelhet Borbély Alexandra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top