nlc.hu
Sztárok

Hunyadi Donatella családja

Hunyadi Donatella az édesanyjáról: „A Kiszelt teljesen kizárta az én érdekemben”

Példát akar mutatni arról, hogy ismert ember gyerekeként is lehet normálisan élni.

Hunyadi Donatella Hajdú Péter vendége lesz a pénteken debütáló Frizbi új részében. Az adás előzeteséből kiderül, hogy a mesterszakon tanuló énekesnő úgy érzi, hogy a Dancing with the Stars által sikerült legyőznie az előítéleteket, emellett az édesanyját, Kiszel Tündét is pozitívabban ítélik meg.

„Éreztem magamban a késztetést, hogy megmutassam azt, hogy amúgy én tudok értéket képviselni, és én szeretnék példát mutatni azzal, hogy híres embernek a gyereke vagyok, és mégis normális vagyok” – nyilatkozta a DWTS elődöntőjének kapujából búcsúzó Donatella. A modellkedő híresség Hajdúnak arról is beszélt, miért kapott más vezetéknevet, mint az édesanyja.

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella (Fotó: Trenka Attila)

„Édesanyám nem szeretett volna ebből akkor semmiféle problémát, nyilván a Kiszelt teljesen kizárta az én érdekemben. Úgy érezte, hogy ez egy negatív bélyeg rám.”

Így beszél az édesapjáról

Elmondása szerint 7-8 évesen találkozott először vele a bíróság folyosóján, amikor elindult a pereskedés, mivel a férfi nem volt hajlandó vállalni az apaságot. Ezt követően 18 éves korában kereste meg őt az édesapja, mondván, most már nagykorú és az édesanyja nélkül tud vele kommunikálni. „Azóta minden héten beszélünk, de nem alakult ki az a viszony, amit ő szeretett volna, és nem is fog soha. Olyan nekem, mint egy kedves ismerős”árulta el Donatella. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top