nlc.hu
Sztárok

Orosz Barbara a házasságáról

Orosz Barbi és férje bár nem élnek együtt, már vettek egy közös házat

Az együttélés most még csak a jövő zenéje.

Orosz Barbara ritkán osztja meg a magánéletét a nagyérdeművel, ám tavaly év végén boldogan újságolta, nem csak megtalálta az igazit, de már el is jegyezte őt a titokzatos francia úriember. 

Orosz Barbara

Fotó: Olajos Piroska

A Mokka műsorvezetője és szerelme semmit sem apróztak el, ugyanis nem csak egy, egyenesen három esküvőnek a tervezésébe is belefogtak, melyből kettőre már sort is kerítettek. „Van abban valami magasztos, ahogy egy édesapa a lányát a jövendőbelijéhez vezeti, majd átadja neki… Velünk is így volt, és még most is libabőrős leszek, ha eszembe jut az a gyönyörű, hosszú séta apa karját ölelve. A ceremónia helyszíne több száz méterre volt a főépülettől. Belekaroltam édesapámba, aki olyan büszkén sétált mellettem, hogy nekem csak potyogtak a könnyeim… A kastélyból kilépve egy hatalmas réten haladtunk át, miközben a férjem választotta szimfonikus zene szólt, előttünk fenyőliget magasodott és egy meseszerű tó. Egyszerűen leírhatatlan volt a látvány. Majd amikor megpillantott a férjem, neki is azonnal könnybe lábadt a szeme. Imádom, hogy mindketten bátran vállaljuk a könnyeinket, ha elragadnak az érzelmek…idézte fel második esküvőjüket a műsorvezető, majd hozzátette, minden téren átadták magukat az érzelmeknek. – A szertartást az egyik kedvenc rádiósom, kollégám és egyben barátom, Dénes Tomi tartotta, aki még azt is felidézte, hogyan találkoztunk és szerettünk egymásba a kedvesemmel. Mi közben végig csókolóztunk, ölelkeztünk, és meghatódva néztünk egymás szemébe.”

Barbi most újabb beszámolót adott házasságáról a Best magazinnak. Mint mondja, egyelőre távkapcsolatban élnek, de igyekeznek minden szabad percet megragadni, hogy együtt lehessenek. 

„Igen, többet vagyunk külön, mint együtt, de mi ezt vállaltuk. Eddig is kétlaki életet éltünk, és ezután is azt fogunk. Mi több, ha lejár Flor kiküldetése – amiből már fél év le is telt –, akkor is több bázisunk lesz. Nem kérdés, ha tehetnénk, minden szabad percünket együtt töltenénk. De mi annak is örülünk, hogy minden hónapban láthatjuk egymást élőben is, nem csak az esti videóhívásokban. Egyébként mindig tudjuk, merre jár a másik, mit csinál éppen. Az pedig mindig rettentő izgalmas, hogy mely ország mely városában lesz a következő ’randink’.”

A műsorvezető azt is hozzátette, bár karrierszempontból mindig tudta, mit szeretne elérni, magánéletében eddig csak sodródott az árral, ám ez most megváltozott. „Mivel én és a férjem is karrierista emberek vagyunk, és jelenleg két külön helyen élünk, muszáj terveznünk. És természetesen mos nem csak arra gondolok, hogy nagyjából egy időben érkezzünk meg egyazon reptérre… Sokkal inkább arra, hogy mi lesz velünk, ha letelik a két és fél év, illetve hogy addig is minél inkább sikerüljön összefésülni az életünket. Egyébként jó úton haladunk, ugyanis a két esküvő között vettünk egy közös házat a Balatonon, amelynek a kulcsai már nálunk vannak, és amit majd tavasszal kezdünk el átalakítani. Én persze rendszeresen járok le ezt-azt lemérni, felmérni, szakemberekkel egyeztetni. De olyan is van, hogy csak ácsorgok a leendő nappalinkban, és arról álmodozom, milyen lesz majd ott élni együtt… Hát alig várjuk! És nemcsak mi, hanem a családjaink is. Már többen kérdezték, hogyan segíthetnének. A francia rokonok is felajánlották, bármikor szívesen repülőre ülnek, csak szóljunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top