Sztárpárok, ahol mindkét fél híres felmenőket tudhat magáénak

nlc | 2023. November 30.
A sztárok gyerekei gyakran a híres szüleik nélkül is egymásra találnak – többen ma már házasok, mások csak néhány évig voltak együtt...

Azt már ezerszer megbeszéltük, hogy a hírességek világában finoman szólva is kuszák a kapcsolati szálak. Számos sztár ragad meg Hollywood buborékján belül, és kezd kapcsolatot a nagyon-nagyon idézőjelesen értendő „magafajtájával”. Ez egyébként a magyar celebekre is igaz, de Hollywoodban szinte mindennapos esetnek számít. Az utóbbi években rengeteg sztárgyerek jött össze egy másik celeb rokonával, az alábbi galériában most ezeket a sztárpárokat szedtük össze.

frances bean cobain riley hawk nlc

Kurt Cobain lánya és Tony Hawk fia, azaz Frances Bean Cobain és Riley Hawk október 7-én házasodtak össze. (Fotók: Jamie McCarthy/Getty Images/ Getty Images via AFP, Joshua Blanchard/Getty Images)

Ryder Robinson Iris Apatow nlc

2022-ben jött össze Kate Hudson fia, Ryder Robinson Iris Apatow-val, akinek gyakorlatilag az egész családja híres. Tudod, a nővére játssza Lexit az Eufóriában, az anyja Leslie Mann, apja pedig Judd Apatow, rendező. Egy évig voltak együtt, idén szakítottak. (Fotó: Profimedia)

Charlie McDowell Lily Collins nlc

Lily Collinsról biztosan tudtad, hogy Phil Collins az édesapja. De az megvan, hogy a férje, Charlie McDowell szintén színészgyerek? Anyja Mary Steenburgen, akit olyan filmekben láthattál mostanában, mint a Könyvklub vagy a Last Vegas, apja pedig a Mechanikus narancs főszereplőjét alakító Malcolm McDowell. (Fotó: Profimedia)

Robert Irwin Rorie Buckey nlc

A Krokodilvadász, Steve Irwin fia a Mission: Impossible - Leszámolás ausztrál premierjén debütálta a kapcsolatát Heath Ledger unokahúgával, Rorie Buckey-val. (Fotó: Profimedia)

Lewis Pullman Rainey Qualley nlc

Idén szakított egymással három év után az a Lewis Pullman és Rainey Qualley, akik egyébként Bill Pullman és Andie MacDowell gyerekei. (Fotó: Profimedia)

Jasmin Lawrence Eric Murphy nlc

2021 óta alkot egy párt Jasmin Lawrence (Martin Lawrence lánya) és Eric Murphy (Eddie Murphy fia), akiket nem a sztárok, hanem a nagybácsijaik mutattak be egymásnak. (Instagram/@jasmin_lawrence)

via 

Exit mobile version