nlc.hu
Sztárok

A Sztárban Sztár leszel! döntősei

Ők a Sztárban Sztár leszek! döntősei, Tóth Gabi versenyzője búcsúzott az elődöntőben

Pont a döntő kapujában esett ki.

A Sztárban sztár leszek! elődöntőjében Karapancsev Kristóf, Nagy Alexa, Széchenyi Lili, Szologjan Edgar és Halász Rebeka küzdött a döntőbe jutásért. A még versenyben lévő 5 énekes egy-egy, az előző szériák valamelyikében látható Sztárban Sztár-versenyzővel is színpadra áll duettben.

Az elődöntőben kétszer kellett az énekeseknek fellépniük, amiből az egyik egyéni produkció lesz. Széchenyi Lili: Szandi, Halász Rebeka: Caro Emerald, Nagy Alexa az En Vogue énekesnője, Karapancsev Kristóf: Lenny Kravitz, Szologjan Edgar pedig Emilio bőrébe bújt. Ezt követően sztárduettben is bizonyítaniuk kellett a még versenyben lévőknek. Visszatértek a Sztárban Sztár korábbi évadainak ikonikus átváltozóművészei (Szandi, Valkusz Milán, Radics Gigi, Tóth Andi és Pál Dénes), akik szintén beöltöztek és együtt énekeltek a versenyzőkkel.

Fény derült a napi győztes kilétére: Karapancsev Kristóf – a nézők szavazatai és a Mesterek pontjai alapján – automatikusan bejutott a fináléba.

Az élő show végén Nagy Alexa és Halász Rebeka került a veszélyzónába, azaz Tóth Gabi és Köllő Babett versenyzői között dőlt el, hogy ki folytathatja a győzelemért folytatott harcot. Végül Halász Rebeka számára ért véget a verseny a döntő előtt.

Halász Rebeka

Halász Rebeka a döntő kapujában esett ki – Fotó: Sajtószoba

Az eredményhirdetés utáni interjúban elárulta, nem bánkódik semmi miatt, mert nagyon sok mindent tanult a műsortól és Tóth Gabitól is. Mint mondja, mindörökké hálás lesz a Mesterének.

Rebeka amúgy hatalmas utat tett meg a műsor indulás óta, sokat javult az önértékelése, ami a produkcióira is rendkívül pozitív hatással volt.

Így a Sztárban Sztár leszek! jövő heti döntőjében Karapancsev Kristóf, Nagy Alexa, Széchenyi Lili és Szologjan Edgar küzd meg az „ország legsokoldalúbb előadója címéért”, a 20 millió forintért, valamint a 10 millió forint értékű autóért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top