Van valami közös Kabát Petiben és Kucsera Gáborban – Kitalálod, mi az?

nlc | 2023. December 05.
Ma már a legtöbbjüket főállású celebként ismeri az ország, akik versenyeznek és vetélkednek a nézők szórakoztatására. Pedig fényes sportkarrier áll mögöttük.

Az ugye megvan, hogy Hollywood tömve van olyan sztárokkal, akik korábban sportolók voltak? Dwayne Johnson birkózásból és amerikai fociból, Arnold Schwarzenegger testépítésből, Terry Crews és John Cena pedig szintén a fociból, illetve a birkózásból érkeztek a celebek közé. Oké, belőlük egészen konkrétan színészek lettek. De ez az egyetlen különbség köztük, és a magyar sztárvilág atlétái között.

Ugyanis itthon is számos olyan híresség szórakoztat minket napról napra, estéről estére, akik egykor (néhányuk esetében pedig még a mai napig) egy teljesen más területen teljesítettek. És tettek minket büszkévé. Olimpikonok, világbajnokok ők, akik ma már stabil, megingathatatlan pillérei a magyar celebvilágnak. A galériában mutatjuk, kikről beszélünk.

gelencsér tímea nlc

Gelencsér Tímeát az Exatlonból ismerik sokan, pedig szépségkirálynő és fitneszbajnok is volt. Ma már a TV2 egyik állandó arca. (Fotó: TV2)

bárdosi sándor nlc

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkozó, illetve szumó világbajnoki bronzérmes, de évek óta rendszeres vendég a különböző celebműsorokban. Legutoljára a Dancing with the Stars tavalyi évadában versenyzett. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

kabát péter nlc

Kabát Péter szintén az Újpestben focizott, manapság viszont inkább tévés tevékenysége miatt ismerjük sokan. Állandó műsorvezetője a Nyerő Párosnak (aminek egykor szereplője is volt), most pedig a Sztárboxban mérette meg magát. (Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

kempf zozo nlc

Kempf Zozo még mindig aktívan sportol, a BMX-ezés műfajában, viszont youtuberként is érvényesül, illetve az Exatlon sportrealityvel lett híres. Emellett a Dancing with the Starsban és a legutóbbi Ázsiai Expressz-évadban is szerepelt . (Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Noszály Sándor nlc

Noszály Sándor is sportolóból lett celeb: teniszezőként kezdte, de az első magyar Nagy Ő lett belőle. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

kucsera gábor nlc

Kucsera Gábor már 2008 óta (mely évben amúgy olimpiai negyedik helyet szerzett kajakban) a celebvilág egyik stabil pontja: ekkor nyerte meg A sztárok a fejükre estek című realityt. Legutóbb újabb győzelmet szerzett magának, mégpedig az Ázsia Expresszt nyerte meg Tóth Dáviddal. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

tápai szabina nlc

Kucsera volt felesége, Tápai Szabina kézilabdázó volt. Volt férjével közösen 2016 és 2017 között szerepeltek az Édes élet című realityben, Szabina pedig A nagy duett egy évadában is versenyzett. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

curtis nlc

Curtis Széki Attila néven az Újpest csapatát erősítette, de egy térdsérülés miatt vissza kellett vonulnia a focitól. Szerencsére a rapben is tehetséges, most épp a The Voice egyik coacha. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

risztov éva nlc

Olimpiai bajnok úszónónk, Risztov Éva gyakran szerepel szórakoztató műsorokban, például a Konyhafőnök VIP-ben 2017-es visszavonulása óta. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

tóth dávid nlc

Tóth Dávid a noszályi útra lépett olimpiai ezüstérmes kajakozói karrierje után. Nagy Ő lett belőle, de láthattuk az Exatlonban és a Dancing with the Stars is, valamint Kucsera Gáborral megnyerték az Ázsia Expressz negyedik évadát. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

Exit mobile version