nlc.hu
Sztárok

Taylor Swift elismerése

2023-ban Taylor Swift az év embere

A jelöltek listáján többek között szerepelt III. Károly is.

Idén is bejelentette a Time magazin, hogy ki lett 2023-ban az Év embere. Míg a tavalyi évben Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij kapta meg ezt az elismerést, előtte pedig Elon Musk, addig idén Taylor Swift fejére kerül a képzeletbeli korona. Az amerikai énekesnő olyanokkal szerepelt a jelöltek listáján, mint Hszi Csin-ping kínai elnök, Sam Altman, az OpenAI vezérigazgatója, a Donald Trump elleni vád ügyészei, Barbie, Vlagyimir Putyin orosz elnök, III. Károly király brit uralkodó és Jerome Powel amerikai jegybankelnök.

Taylor Swift egyébként az ötödik helyre került a Forbes 2023-as, a világ legbefolyásosabb nőinek listáján, nettó 1,1 milliárd dolláros vagyonával – írja a DailyMail. A híresség az utóbbi időben a magánéletével is címlapokra került, méghozzá az NFL-sztár Travis Kelce-szel való kapcsolatával.

Néhány név, akik szintén kapták már a Time magazin elismerését

Mahatma Gandhi (1930), Winston Churchill (1940, 1949), II. Erzsébet (1952), Martin Luther King (1963), Henry Kissinger (1972), II. János Pál pápa (1994), Ferenc pápa (2013), Angela Merkel (2015). 

Taylor Swift

Taylor Swift (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top