nlc.hu
Sztárok

Éden Hotel: feladta a játékot Tomi

Feladta a játékot és távozott az Éden Hotel Tomija: „Nem számítottam arra, hogy ilyen nehéz lesz itt lenni”

Sokkoló videóüzenetben búcsúzott a többiektől.

A stratégiai reality kedd este nem várt fordulattal folytatódott: Tomi úgy érezte, egyre kevésbé van helye a luxushotelben, ezért először a műsorvezetőnek, Miller Dávidnak, majd végül a többieknek is bejelentette, hogy feladja a játékot és elhagyja az Éden Hotelt.

Éden Hotel

Tomi nem bírt tovább bent maradni az Éden Hotelben – Fotó: Sajtóklub

„Nem számítottam arra, hogy ilyen nehéz lesz itt lenni” – vallotta be Tomi, aki úgy érezte, biztosan kiesik a következő párválasztó ceremónián. 

Szani zokogva omlott a fiú nyakába, saját magát is hibáztatva Tomi döntéséért. „Feláldozta magát, hogy más ne áldozhassa fel” – mondta a könnyeivel küszködve.

Miután Tomi elhagyta az Éden Hotel kapuját, egy videót küldött a játékosoknak, amiben köntörfalazás nélkül elárulta, mit gondol a többiekről.

„Lovi, te voltál a legirritálóbb a játékban” – mondta a fiú, aki óva intette a többieket a „gerinctelen” Zsófitól, majd azt is elárulta, hogy szerinte Csenge lesz az, akit a legközelebb hátba fognak szúrni.

A bemutatkozó kisfilmjében amúgy a 26 éves Tomi azt emelte ki magáról, hogy szereti, egyenesen csodálja a nőket, és szerinte az Éden Hotelt neki találták ki, mivel nagy taktikusnak tartja magát. Arról is beszélt, hogy romantikus alkat, de ha kell, csak a saját érdekeit nézi. „Tízből nyolc nőnek bejövök, a maradék két százalék, azok leszbikusok” – hangoztatta. 

Egyébként a Mexikóban forgatott stratégiai reality, az Éden Hotel győztes párjára 20 millió forintos főnyeremény vár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top