nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra magánélete

Ilyen volt Ördög Nóra első házassága

Nánási Pállal való kapcsolatáról is vallott.

Ördög Nóra napjainkban az ismert fotós, Nánási Pál felesége, azonban neki ez már a második házassága, ugyanis 2008. augusztus 2-án hozzáment előző párjához, akit akkor ismert meg, amikor az RTL Klubnál kezdett el dolgozni. Rubin Kristóffal hét évig voltak együtt, de házasságuk csak négy hónapig tartott. Az édesanya nem sűrűn beszél az első frigyről, nemrég azonban az Így lettem című YouTube-műsorban kivételt tett. 

„Pont az első férjem mondogatta mindig, amikor elkezdtünk vitázni, hogy most élem a kései kamaszkoromat, és rajta töltöm ki a lázadásomat” – mesélte a híresség, aki arról is szót ejtett, hogy míg Rubin Kristóffal nem gondolkodott a gyermekvállaláson, addig Nánási Pállal azonnal téma volt náluk egy gyerkőc.

Ördög Nóra

Ördög Nóra (Fotó: Trenka Attila)

„Egyszer nem jött elő a gondolat, hogy nekünk közös gyerekünk lesz, és ez nyilván nem véletlen. Abban a kapcsolatban az az ösztön, az az érzés nem kapcsolt be. Amikor Palkóval összekerültem, az első perctől tudtam, hogy megérkeztem, és hogy nekünk gyerekünk lesz. Emlékszem, annyira hamar elhatároztuk, hogy mi gyereket szeretnénk, hogy még azon is elgondolkoztunk: mi van, ha nem mondják ki a válást? Láttunk a celebvilágban sok ilyen példát. Mi van, ha nem mondják ki a válásomat a volt férjemtől, amíg nekünk összejön a baba? Olyankor elindul egy jogi hercehurca, hiszen automatikusan a volt férj nevére anyakönyveztetik a gyereket. Még ezen viccelődtünk!”mondta a műsorban Nóra. A párnak végül két gyermeke született: egy kislány, Mici, nem sokkal később pedig egy fiú, Vencel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top