nlc.hu
Sztárok

Borbás Marcsi vállalkozása

Ennyi családot tart el Borbás Marcsi

A Gasztroangyal ragaszkodik a kollégáihoz.

Borbás Marcsi évek óta ugyanazzal a csapattal dolgozik, ragaszkodik az alkalmazottaihoz. Munkatársai nem éhbérért dolgoznak, és a tévés szakember mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezzék magukat a munkahelyükön. „Van legalább negyven család, akiknek az élete rajtam múlik, azon, hogy tudok e jó minőségű munkát adni nekik. Tizenvalahány évvel ezelőtt összeválogattam egy csapatot, akik iránt felelősséggel tartozom. (..) Tudatosan csinálom, mert azt szeretném, hogy ez a csapat együtt maradjon, hogy mindenki jól éljen, hogy mindenki jót dolgozhasson, hogy ne kelljen megalkudni” – nyilatkozta Borbás Marcsi a Sláger FM-en, amit a legfrissebb Best magazin idéz. Ám nem csak ez derült ki a vállalkozóról, aki egyfajta családként tekint a beosztottjaira. 

Borbás Marcsi

Borbás Marcsi (Fotó: Rozmanitz Gábor)

A koronavírus-járvány alatt sok cégnek el kellett küldenie a dolgozóit, mert egyszerűen nem tudták kitermelni az ő fizetésüket is. A Prima Primissima díjjal kitüntetett televíziósnak ez eszébe sem jutott: párjával figyeltek arra, hogy senki sem maradjon munkanélküli. „Mi a férjemmel a Covid alatt nem vettünk fel fizetést, hogy az alkalmazottainknak jusson, hogy őket ne kelljen elbocsátani” – mesélte a híresség. 

„Nem akarom a mellemet döngetni, csak azt tudom mondani, hogy ne legyen kétszázötven százalék haszon, csak legyen nyolcvan százalék, és akkor senki nem mond fel” – tette hozzá az 55 éves műsorvezető-szerkesztő. 

Fotók Borbás Marcsi múltjából

Barabás Éva és Borbás Marcsi 2003-ban.
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top