nlc.hu
Sztárok

Hajas Lászlóék 26. házassági évfordulója

26 éve van együtt Hajas László és felesége: „Nálunk a tűz is megvan még”

Házasságuk kiállta az idő próbáját.

Hajas László és felesége idén december 9-én már megismerkedésük 26. évfordulóját ünneplik. Judit a megismerkedésükről és a kapcsolatuk titkáról mesélt a Story magazinnak

Hajas László és felesége, Judit - Forrás: Story magazin - címlap

Hajas László és felesége, Judit – Forrás: Story magazin – címlap

Elárulta, Rábaközi Andrea mutatta be őket egymásnak, de nem jöttek össze azonnal: „Ismerve Laci múltját, azt gondoltam, nem lenne közös jövőnk, de a sokadik véletlen találkozás után végül igent mondtam egy randevúra, aztán alig pár héttel később (…) szakítani próbáltam, (….) mire Laci döbbenten rám nézett és csak annyit válaszolt, nem érti, miért mondom ezt, de bebizonyítja, hogy tévedek. A kapcsolatuk pedig kiállta az idő próbáját.

A sztárfodrász párja szerint a kölcsönös szereteten és tiszteleten kívül sok apróságon is múlik, hogy ennyi idő után is együtt vannak és boldogok. „Odafigyelek, hogy a főzésen és a lakás csinosítgatásán kívül mindig ápolt és csinos legyek, és a kellő szabadságot is kölcsönösen megadjuk egymásnak. Mert ezek az apróságok igenis kellenek ahhoz, hogy megmaradjon egy kapcsolatban a kölcsönös szeretet és tisztelet, de nálunk a tűz is megvan még. Nincs nap, hogy ne ölelne meg, és elaludni sem szoktunk egymás nélkül” – meséli.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top