nlc.hu
Sztárok

Öngyilkos lett Szabó Reni, Hajas László fodrásza

Hajas László gyászol, szívszorító szavakkal búcsúzott el

Hajas László szalonjának egyik fodrásza, Szabó Reni tragikus hirtelenséggel hunyt el.
Gyertya lángja a sötétben

A magyar sztárok egyik kedvenc fodrásza, Szabó Renáta, Reni Hajas László szalonjában dolgozott. A gyönyörű, fiatal lány néhány nappal ezelőtt öngyilkosságot követett el, miközben ismerői szerint hatalmas jövő előtt állt.

Reni számos hírességgel dolgozott már együtt,

akik megrendültek a tragédia hallatán. Hajas László azután kezdett el vele dolgozni, miután a fiatal fodrász külföldi munkája után hazatérve új kihívásokat keresett a szakmában.

“Reni korábban Szombathelyen dolgozott, majd kiutazott Hollandiába. Miután visszajött Magyarországra, felkeresett engem, hogy dolgozhatna-e nálam. Így került hozzám három évvel ezelőtt körülbelül” – idézte Hajas szavait a Borsonline.

„Sok helyre elhívtam magammal, mert egy nagyon ügyes és tehetséges lány volt. Láttam rajta, hogy nagyon szereti ezeket a külsős munkákat. Csináltuk a Virtuózokat, A Dal-t, a Sztárban Sztárt, meg sok-sok más nagy produkciót is. Miután ezeken a helyeken is látták, hogy jó szakember és tele van élettel, így még több munkája lett. Sokan csak vele akartak dolgozni”

– mondta a mesterfodrász. Szerinte Szabó Reni szerette a kihívásokat, lubickolt az életben, pezsgő, életvidám, dolgos lányként ismerte meg.

„Életvidám lány volt, sőt akkor is élvezettel művelte szakmáját, amikor hajnalokig dolgoztunk forgatásokon. Soha nem mondott nemet, mert imádott a hajjal és a produkciókkal foglalkozni. A sok munka mellett szeretett eljárni bulizni, ugyan én sokszor nem mentem vele, de tudtam, hogy sokan szeretik és sok ismerőse volt”

– emlékezett. Hajas  többször vitte Renit jótékonysági hajvágásra, aki soha nem mondott nemet – jólelkű lány volt.

Hajas értetlenül áll Reni döntése előtt,

szerinte a fodrásznak minden lehetősége meg lett volna a tökéletes életúthoz.

Ha tudnék Reninek egy utolsó dolgot mondani, csak azt tudnám mondani, hogy butaság volt, amit csinált és megfosztotta magát a sok jótól, amire lehetősége volt. Nagyon sajnálom őszintén. Fel sem tudtam fogni ezt, amikor megtudtam

 

– idézi a történtek hatása alatt lévő Hajas vallomását a lap.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top