nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka nyilatkozata

Megszólalt Hosszú Katinka: tagadja, hogy például bébiszittert kért a dubaji edzőtáborához

Az édesanyát felháborították a róla megjelenő információk.

„Szó sem volt arról, hogy Hosszú Katinka bébiszittert is vinne az edzőtáborba, arról meg főleg nem volt szó, hogy ezt a Magyar Úszó Szövetség fizetné ki” – válaszolta a Telex megkeresésére Hosszú Katinka pr-csapata, miután a Blikk leközölt egy cikket, melyben hosszan írtak a sportoló állítólagos különleges elvárásairól az olimpiai felkészülés idejére. A lap arról is írt, hogy egyelőre nincs döntés a Magyar Úszó Szövetségben arról, kifizetik-e Hosszú Katinka edzőtáborát. 

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka (Fotó: Instgram)

„Nem igazán értjük, hogy egy háromszoros olimpiai bajnok, 26-szoros világbajnok, és 20-szoros világcsúcstartó edzőtáborozási lehetőségét miért kell magyarázni. A MÚSZ feladata a versenyzők és edzők kiszolgálása, erre több milliárd forint éves állami támogatást kapnak” – írta az Iron Swim Sportegyesület sajtóosztálya. A sportegyesület arról is beszámolt, hogy Katinka ugyanott fog felkészülni és ugyanazon a szálláson fog lakni, mint mindenki más a válogatottból. „Az egyetlen változás a dátum volt, mert Katinka felkészülését tekintve ez jobban felel meg neki” – írták, melyet már Katinka is megosztott a közösségi oldalán

Ez is érdekelhet Hosszú Katinka Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top