nlc.hu
Sztárok

A Sztárban Sztár leszek! győztese 2023

Karapancsev Kristóf lett a Sztárban Sztár leszek! győztese – elárulta, mire költi a 10 milliós fődíjat

Egy autó tulajdonosa is lett.

Tizenegy hét után véget ért a Sztárban Sztár leszek! 4. évada, és kiderült, ki lett Magyarország legsokoldalúbb előadója 2023-ban. A vasárnap esti döntőben a Top 4 versenyző – Nagy Alexa, Széchenyi Lili, Karapancsev Kristóf és Szologjan Edgar – sztárduettekkel és egyéni produkciókkal állt színpadra. Az első körös szavazás végén Szologhjan Edgar esett ki, a második körös szavazás végén pedig Nagy Alexa búcsúzott.

Karapancsev Kristóf

Karapancsev Kristóf nyerte a Sztárban Sztár leszek! 4. évadát – Fotó: Sajtószoba

A végső szavazással – a nézői vokson nyomán – Majka versenyzője, Karapancsev Kristóf lett a Sztárban sztár leszek! 4. évadának a győztese. A második helyen végző Széchenyi Lili pedig ezzel az eredménnyel a legjobb női versenyző lett 2023-ban.

Karapancsev Kristóf amellett, hogy elnyerte az Ország legsokoldalúbb előadója címet, 20 millió forintot és egy kocsit is nyert.

Karapancsev Kristóf

Karapancsev Kristóf a díjjal – Fotó: Sajtószoba

Az eredményhirdetés utáni miniinterjúban elárulta, hogy „egy igényes karrier felépítése lesz a célja”.

„Leírhatatlanul érzem maga. (…) Borzasztóan kemény út volt ez. Életemben először sikerült belelátni egy kicsit jobban abba, amit szeretnék csinálni egész életemben és azt kell mondjam, a karrierem egyik fő célja az lesz, hogy kiemeljem azokat, akik a háttérben maradnak, mert az az igazság, hogy az egész műsor, az, hogy mi így tudtunk minden héten fellépni, az rengeteg ember munkájának köszönhető. (…) Igyekeztem végig úgy teljesíteni, hogy ez megtörténhessen, de az, hogy ez megtörtént, azt nem nagyon tudom még felfogni. (…) A pénzzel mindenképpen egy igényes karrier felépítése lesz a célom elsősorban és java részével. A maradékot pedig szeretném félretenni” – osztotta meg.

Karapancsev Kristóf lett az Ország legsokoldalúbb előadója - Fotó: Sajtószoba

Karapancsev Kristóf lett az Ország legsokoldalúbb előadója – Fotó: Sajtószoba

A Borsnak még a döntő előtt részletesebben is mesélt a terveiről: „Új dalok, videoklipek, fellépések, és kellékek a zenei karrierhez – erre költeném főképp a pénzt. Ha pedig ezek megvannak, akkor idővel együttest is alapítanék. Bár az kizárólag a saját nevemen futna.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top