nlc.hu
Sztárok

Őt szereti Karapancsev Kristóf

Versenyzőtársával jött össze a Sztárban Sztár leszek! győztese

Rátalált a szerelem.

Mint arról beszámoltunk, Karapancsev Kristóf nyerte meg a Sztárban Sztár leszek! 4. évadát. Most kiderült, hogy a győztesre máris rátalált a szerelem, párja ráadásul nem is akárki: Kristóf egy szintén ismert énekessel jött össze.

A Sztárban Sztár leszek! új álompárja: Halász Rebeka és Karapancsev Kristóf - Fotók: Sajtószoba

A Sztárban Sztár leszek! új álompárja: Halász Rebeka és Karapancsev Kristóf – Fotók: Sajtószoba

A 20 millió forint, az autó és az „ország legsokoldalúbb előadója” cím mellett a tehetségkutató egy másik versenyzőjének, Halász Rebekának a szívét is elnyerte – számolt be a Tények Plusz. A szerelmesek a közösségi oldalukon egy közös fotóval adták a rajongóik tudtára, hogy már több van köztük, mint barátság.

Amúgy nem ők a tehetségkutató első szerelmespárja. A Sztárban Sztár leszek! 1. évadában Békefi Viki és Feng Ya Ou ugyancsak a műsor forgatásán ismerkedtek meg egymással és szerettek egymásba, a szerelmük pedig azóta is töretlen. A kapcsolatuk kezdete óta eltelt 3 év alatt az érzéseik cseppet sem változtak, sőt az életük 2023-ban komoly fordulóponthoz ért: kisbabájuk született. A csöppség immár 6 hónapos, a sztárpár pedig nagy esküvőre készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top