nlc.hu
Sztárok

Kandász Andi a nudizmusról

Kandász Andi rendszeresen úszkál fürdőruha nélkül: „A kulturált nudizmust nagyon szeretem”

Bevállalta a nudizást a Kanári szigeteken a műsorvezető.

Gran Canárián járt Kandász Andi a férjével, Borszéki Ferenccel és a lányukkal. A műsorvezetőt teljesen elvarázsolta a mesés sziget. Egy ott élő magyar ismerősük a sziget számtalan rejtett zugába is elkalauzolta őket.

„Rengeteget kirándultunk, barangoltunk a rejtélyes és szép tájakon. Kávéültetvényeken jártunk, búvárkodtunk és a naplementében úsztunk az óceánban” – mesélte a Borsnak Kandász Andi, aki hamarosan Thaiföldre készül a párjával.

Kandász Andrea és Borszéki Ferenc

Kandász Andrea és Borszéki Ferenc a Drágám, add az életed! című műsorban 2022-ben – Fotó: Sajtószoba

Európa legnagyobb sivatagába is ellátogattak. Mint mondja, a lemenő napot nézve fantasztikus érzés volt futkározni és hemperegni a homokban. „Miután kifutkároztuk magunkat, romantikára váltottunk és összeölelkezve oldódtunk fel ebben a földi csodában, hálát adva azért, hogy 26 éve szerethetjük egymást” – fűzte hozzá a műsorvezető, aki nemcsak az éjszakai életet vállalta be a mesés utazás során, hanem a nudizást is. Mint mondta, ha tehetik, el szoktak vonulni férjével egy kis meztelen fürdőzésre az utazásaik során.

„Imádom, ahogyan a víz és a bőröm egymással érintkezik akkor, amikor fürdőruha nélkül úszom a habokban. A kulturált nudizmust nagyon szeretem” – vallotta be a bulvárlapnak Kandász Andi, aki számára nemcsak testi, hanem lelki feltöltődés is volt ez az utazás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top