nlc.hu
Sztárok

Palvin Barbi háza

Íme Palvin Barbi és férje több mint 600 millió forintot érő otthona – Fotók

Saját kezükkel újították fel a házat.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse idén nyáron kötötték össze az életüket. A szerelmesek New York-i lakásukat hátrahagyva tették át a székhelyüket Hollywoodba. „Dylan és én vettünk egy házat Los Angelesben, teljesen odáig vagyunk érte. Mindent magunknak csinálunk a felújításnál, így a hétköznapokon simán lehet engem látni, ahogy padlót csiszolok, javítom az ablakokat, festek dolgokat. Alapból lusta ember vagyok, de ilyen aktív sosem voltam még. Ez viszont normális, izgatottak vagyunk a közös projekttől” – nyilatkozta a magyar modell a spanyol Elle magazinnak.

Az 1920-as évekbeli, spanyol stílusú házat két éve vásárolták, ami akkoriban 1,8 millió dollárba került a Promotions szerint. Ez körülbelül 620 millió forint. Az 1700 négyzetméteres területen egy édesvizű patak is folyik. Az étkező a konyhára nyílik, az emeleten több gardrób is található. Rengeteg fa és sűrű növényzet teszi még különlegesebbé az ingatlant. A ház jelenlegi ingatlanpiaci értékét csaknem kétmillió dollárra, azaz közel 700 millió forintra becsüli a Zillow nevű ingatlanközvetítő oldal.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Palvin Barbi és Dylan Sprouse (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Elton John AIDS Foundation )

A portál adatai szerint a főépületben 3 hálószoba és 2 fürdőszoba, valamint egy bájos étkező és konyha található, rengeteg ablakkal, emellett a házhoz egy teljesen különálló, külön bejáratú vendégrész is tartozik. A házról készült képeken jól látható, hogy a fürdőben csempeburkolat és nagy, zuhanyzós kád is található.

Íme pár fotó az ingatlanról 

Palvin Barbi és Dylan Sprouse
Megnézem
Összes kép (15)

A képek persze nem frissek, így biztosan több változtatáson is átesett a ház, mióta a pár megvásárolta. 

Ez is érdekelhet Palvin Barbi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top