nlc.hu
Trend

Melltartó nélkül gálázott Palvin Barbi

Melltartó nélkül gálázott Palvin Barbi

A ruha pont annyit bízott a képzeletre, amennyit kellett, semmivel sem többet, de nem is kevesebbet.

Hétfő este rendezték meg a londoni Royal Albert Hallban az idei British Fashion Awards díjátadót, melyre Palvin Barbi is hivatalos volt. A magyar szupermodell egy elegáns, mégis bevállalós estélyi ruhát választott az eseményre: a strukturált szoknyarészhez felül egy lyukacsos, áttetsző felsőrész kapcsolódott, mely láttatni engedte, hogy a Barbi nem visel alatta melltartót, ugyanakkor éppen annyit takart, hogy a kreáció még ízléses és az alkalomhoz illő legyen.

Palvin Barbi

Palvin Barbi a londoni Fashion Awards gálán (Fotó: Getty Images)

A ruha teljesen egyedi darab, melyet a brit Self-Portrait luxusmárka alapító-tervezője, Han Chong alkotott meg direkt Palvin Barbara számára, erre a jelentős eseményre. 

Palvin Barbi a londoni Fashion Awards gálán

A ruha pont annyit takart, amennyit kellett (Fotó: Max Cisotti/Dave Benett/Getty Images)

Barbi egyébként nemrégiben komoly elismerést kapott: a neves Ranker.com oldal felhasználóinak szavazatai alapján ő lett a világ 6. legnépszerűbb szupermodellje, beelőzve többek között az ikonikus Naomi Campbellt is, aki ezen a listán a 8. helyre került.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top