nlc.hu
Sztárok

Sztárbox 2023

Sztárbox: Liptai Claudia bőrszerkóban, Horányi Juli szőrös sapkában drukkolt

Rengeteg híresség volt kíváncsi arra, hogyan püföli egymást a többi celeb. A meccseken ezekben a szettekben tűntek fel.

Vasárnap véget ért a 2023-as Sztárbox. A műsor záró perceiben bejelentették, hogy 2024-ben érkezik az újabb évad, szóval nem maradunk sztárbunyók nélkül. Az utolsó mérkőzésen is rengeteg ismert személyiség, köztük énekesnők, színésznők vettek részt. Egyesek a párjukkal, mások a barátnőikkel bulizták végig az estét. Liptai Claudia például a férjével érkezett. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudia és Pataki Ádám a Sztárbox eseményén (Fotó: Trenka Attila)

A műsor senior kreatív producere, Verebély Marcell egyébként a napokban beszélt arról egy vele készült interjúban, hogy több sztár is bejelentkezett már, hogy szívesen indulna egy következő Sztárboxban.

„Több sztár már most vette a fáradságot és jelezte, hogy szívesen elindulna egy következő évadban. (…) Izgalmas és érdekes emberek jelentkeztek már be maguktól, én pedig, ahogy lépten-nyomon találkozom egy-egy emberrel, már csak heccből is meg szoktam kérdezni: »ha lesz megint Sztárbox, jönnél?« És sokan azt mondják rá, hogy igen. Ennek az évadnak a sikere felbuzdítja a sztárokat, hogy elinduljanak egy ilyen megmérettetésen” – mesélte Verebély Marcell.

Nézzük, ki miben szurkolt a ring mellől

Miló Viktória, Sáfrány Emese és Béres Anett.
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top