nlc.hu
Sztárok

Magyar sorozatok

Ettől a három magyar sorozattól kell elbúcsúznunk

Állítólag nem folytatják őket.

A 2023-as évben rengeteg magyar sorozat debütált a tévéképernyőkön, vagy folytatódott egy újabb évaddal. 2024-ben azonban jó pártól búcsút kell mondanunk. A SorozatWiki információi szerint a Pepe, a Brigi és Brúnó, és az Apatigris nem kap újabb évadot. Az Apatigris főszereplője, Scherer Péter korábban nyilatkozott az nlc-nek, az interjúban pedig elárulta, mennyire tud azonosulni a sorozatbeli karakterével.

Apatigris

Az Apatigris szereplői (Fotó: RTL+/ Sajtóklub)

„Imádtam, hogy az Apatigrisben három lányom van, és mindegyiket másképp kell szeretni, másképp kell segíteni, és nem mellesleg ez a pali maga is a szerelmet, a boldogságot keresi. Ilyen szerepet sem filmben, sem színházban nem kaptam korábban. Jó dolog egy valódi átlagembert játszani, és nem mondjuk egy lúzer autószerelőt, akinek mindig olajos a keze a kulcsoktól, vagy egy csoszogó hülyegyereket, mert olyasmit már sokszor játszottam korábban” – mesélte a színész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top