nlc.hu
Sztárok

Ledobta a textilt Horváth Gréta

Horváth Gréta egy fehérneműs fotózással ünnepelte meg az új külsejét: „Ezzel felkerült a korona az elmúlt 2 évemre”

Régi vágya volt egy szexi fotósorozat.

Hosszú út áll Horváth Gréta mögött: leadott több mint 30 kilót, de nemcsak a külseje változott, hanem ő maga is. Mint a BEST magazinnak meséli, új nő lett, aki bátran vállalja a gondolatait, az érzéseit, és aki szereti magát. Ezt pedig egy szexi fehérneműs fotózással ünnepelte meg.

Horváth Grétának régi vágya volt egy olyan fotózás, ahol végre többet is megmutathat magából - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Horváth Grétának régi vágya volt egy olyan fotózás, ahol végre többet is megmutathat magából – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Nem is olyan régen még ő maga sem gondolta volna, hogy szinte egy szál semmiben ennyire magabiztosan pózol majd a fotós kamerája előtt. „Ezzel felkerült a korona az elmúlt két évemre. (…) Most aztán tényleg rendben vagyok. Nemcsak azért, mert fogytam egy csomót, hanem mert közben lelkileg, mentálisan és egészségileg is helyrejöttem. És vágytam már egy hasonló fotózásra… Végre az vagyok, aki mindig is lenni szerettem volna, büszke vagyok az eredményre, amit elértem, így bátran ledobtam a textilt” – árulta el Horváth Gréta. Mint mondja, szép, ízléses képeket szeretett volna, és szerinte azok is lettek.

Meséli, szinte az egész gardróbját le kellett cserélnie. „Nem tudom szavakba önteni, milyen érzés az, hogy csakis olyan ruhák lógnak a szekrényemben, amiket régen le sem akasztottam volna a fogasról egy üzletben. Csupa szűk, feszes, dögös holmi. És akkor a fehérneműről ne is beszéljünk… A párom nem győz dicsérni, ami engem igazán meghat. De az ő bókjai nélkül is nőnek érezném magam, hiszen kőkeményen megdolgoztam érte, de így meg pláne” – vallotta be az influenszer.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban, amely fotókat is közöl Horváth Gréta fehérneműs fotózásáról!

Horváth Gréta egy szexi, fehérneműs fotózással ünnepelte meg az új külsejét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top