nlc.hu
Sztárok

Oroszlán Szonja már nem kap felkéréseket

Oroszlán Szonját már nem hívják szerepekre: „A színészet egy olyan szakma, ami véges lehet”

A színésznő viszont nincs elkeseredve.

Oroszlán Szonját egyre kevesebb szerep találja meg, pedig nem is olyan régen még az ország kedvence volt a Valami Amerika sztárja. A színésznő régóta tisztában van vele, őt itthon beskatulyázták a szőke, fiatal cicababa szerepbe, amiből már rég kiesett. 

Oroszlán Szonja

Fotó: Birtron Szabolcs

Korábban is elmondta, hiába keres munkát, egyszerűen nem találják meg a szerepek. „Mindenhol kopogtatok egyébként. Én vagyok az, akinek nem esik le a gyűrű az ujjáról, én mindenkit végighívok, mindenkinek elmondtam, hogy itthon vagyok, dolgoznék bármiben, hívjatok” – nyilatkozta egy évvel ezelőtt a színésznő. 

A 46 éves művésznő azonban nem kesereg a jelenlegi helyzet miatt. Sőt, a Heti Libazsír című műsor vendégeként pozitívan beszélt arról, hogy szerencsére van más elfoglaltsága. 

„Nagyon szívesen elmegyek castingokra, filmszerepekre, ha hívnak. Tulajdonképpen nekem a Covid alatt jól jött, hogy ki tudtam tanulni egy másik szakmát, mert akkor nem volt se színház, se film, se semmi. Akkor rájött az ember, hogy ez a színészet egy olyan szakma, ami egyrészt véges lehet, másrészt mi van, ha nem tudom csinálni. Meg most már úgyis lassan rajzolják a színészeket, szóval tényleg jobb, ha az ember kitalál valamit. Úgyhogy nekem jól jött ez a másik, ráadásul én nagyon szerettem volna mindig is állatokkal foglalkozni, gyerekkorom óta –  magyarázta Szonja, akit nem ért váratlanul ez a helyzet. – Tudtam, hogy ez egy küzdelmes dolog lesz, mert már nem vagy az a fiatal cicababa, de azért még nem vagy jó királynőszerepekre, anyaszerepekre, hanem van ez a luk. Voltam annyira előrelátó, hogy kitaláltam magamnak ezt a másik szakmát, hogy ne legyek kiszolgáltatva. Ráadásul én mindig egy olyan színész voltam, aki nagyon szerettem válogatni a szerepek között. Most nincs meg ez a lehetőségem, mert nincs semmi.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top