nlc.hu
Sztárok

Halász Judit két elmaradt koncertje

„Lelkileg megterhelő ez” – Ezért marad el Halász Judit koncertje

Megszólalt a Kossuth-díjas művésznő, hogy miért marad el két karácsonyi koncertje.
Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznõ, énekesnõ, érdemes mûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja fellép a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene elnevezésû civil szervezet nõnapi rendezvényén a fõvárosi Hõsök terén 2020. március 8-án

Elmarad Halász Judit két december 17-ei, Karácsonyi Csiribiri címmel meghirdetett koncertje – tudatta a Facebookon a Vígszínház.

A teátrum közölte, hogy az előadások betegség miatt maradnak el, de januárban bepótolják mindkettőt.

A Blikknek megszólalt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és énekesnő, és kiderült, hogy szerencsére semmi komolyról nincs szó. Berekedt, alig jön ki hang a torkán, de nincs nagy baj, pihenteti a hangszálait.

Sajnálom, akiknek csalódást okoztam karácsony előtt, soha életemben nem mondtam még le gyerekeknek szóló koncertet… Lelkileg megterhelő ez, de január 13-án pótolom

– mondta Halász Judit, aki már 50 éve énekli a Micimackót. Generációk nőttek fel a számain, pedig ő egyáltalán nem tervezett gyerekdalokat énekelni. 

(Kiemelt kép: MTI/Mónus Márton)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top