Sztárok

Add tovább a szeretetet az Auchan “Maradtmég Dobozkájában”!

A karácsony hagyományosan a hangulatos családi összejövetelekről, a finomabbnál finomabb ételekről és italokról, a közös vacsorákról és persze a pihenésről szól.

Előkerülnek a klasszikus sütemények, sokan új dolgokkal kísérleteznek, mások pedig a jól bevált recepteket veszik elő a biztos siker érdekében. Ez az időszak az egyik legjobb alkalom arra, hogy kifejezzük szeretetünket családtagjaink felé, a főzés pedig remek eszközt biztosít erre, hiszen minden tál ételben ott rejlik egy nagy adag szeretet. Ugyanakkor hajlamosak vagyunk túlszámolni magunkat és könnyen előfordulhat, hogy jóval többet vásárolunk, mint amennyire valójában szükségünk van. Éppen ezért az ünnepi időszakban jelentősen több élelmiszerhulladék keletkezik, ugyanis a megmaradt ételek nagy része gyakran mégis a kukában végzi.

Az Auchan Magyarország fontosnak tartja, hogy aktívan tegyen az élelmiszerpazarlás ellen. A tavalyi év során az ország 24 Auchan áruházában több mint 615 tonna élelmiszert mentettek meg és adományoztak nehéz körülmények között élőknek. Emellett 10 Auchan áruház támogat állatmenhelyeket, állatparkokat, részükre több mint 350 tonna, emberi fogyasztásra már nem alkalmas terméket ajánlottak fel. Ez az összesen közel 1000 tonna adomány megközelítőleg 805 személyautó súlyának felel meg, amely 291 020 000 forint értéket képvisel.

Add tovább a szeretetet az Auchan “Maradtmég Dobozkájában”!A vállalat idei karácsonyi kampányában is az élelmiszerpazarlás problémájára szeretné felhívni a vásárlók figyelmét. Az Auchan minden áruházában a készlet erejéig megtalálható a “Maradtmég Dobozka”, amelyben könnyen tovább tudjuk adni az ünnep után megmaradt ételeket hozzátartozóinknak. Az Auchan a rászorulóknak eljuttatott éves adományával közel 1,4 millió “Maradtmég dobozkát” lehetne megtölteni.

A vállalat mindenkit arra bátorít, hogy idén karácsonykor senki ne hagyja kárba veszni az ünnepekre elkészített finomságokat, adjuk tovább szeretteinknek “Maradtmég Dobozkában”, hiszen minden morzsában ott rejlik egy nagy adag szeretet is, néha több is, mint ami belénk fér!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top