nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos a megismerkedésükről

Fésűs Nelly szerint Vajtó Lajos nyomult rá: „Ez egy kicsit olyan Vajtós megközelítés”

A lényeg, hogy boldog véget ért a történetük.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos 13 éve élnek boldog kapcsolatban, ebből 4 éve házasok. A szerelmeseknek a kezdetekor senki nem jósolt hosszú jövőt, de ők mindenkire rácáfoltak, ráadásul megszületett közös kislányuk, Elza is. 

Vajtó Lajos és Fésűs Nelly

Fotó: Trenka Attila

Nyilván tisztában voltam az előéletével, és tudtam, hogy Lajosunk nem egy II. János Pál pápa” – vallotta be korábban a színésznő, aki viszont ennek pont az ellenkezőjét tapasztalta. Lajos vele a kezdetektől fogva talpig úriember volt. Már az első randin kulcsot adott a lakásához, sőt nem sokkal később még az anyukájának is bemutatta.

Most a Mokkát fogadta otthonában a család, akik felidézték megismerkedésüket, bár mind a ketten teljesen máshogy emlékeznek a történtekre. 

Megoszlanak erről a vélemények nálunk, tehát ez sem feltétlenül úgy van, ahogy ő gondolja. Elmondom a saját verziómat: felkértek, hogy szilveszterkor egy étteremben lépjünk fel. A szerződést augusztusban aláírtuk, addig nem találkoztunk, de már több tárgyaláson túl voltunk. Megérkezett az igazgató úr, odarántott egy széket mellém, mert látta, hogy nekem van egy laptopom – kezdte a színésznő, akitől Lajos vette át a szót. – Ott volt hely, sehol máshol nem volt hely. Annyira félreértette, és túl nagy jelentőséget tulajdonított neki.

Végül olyan jól elbeszélgettek, hogy Nelly meghívta a férfit a következő koncertjére, majd felköszöntötte a névnapján: „Ő innentől kezdve azt gondolta, hogy mi együtt vagyunk.

Udvarolt nekem, felköszöntött a névnapomon! Egy jól nevelt ember ezt lereagálja, és hát ennek ő lett az eredménye – csapta le a labdát Lajos, aki kislányukra mutatott. A színésznő azonban nem hagyta magát. – Ő úgy gondolja, hogy én odarángattam egy széket, odahúztam magam mellé, és le nem szálltam róla. Ő ezt így értelmezi, de ez nem így történt! Tehát én mondom az autentikusat. Ez egy kicsit olyan Vajtós megközelítés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top