nlc.hu
Sztárok

Medveczky Ilonának 18 évesen abortusza volt

Medveczky Ilonának ezért kellett elvetetnie a babáját 18 évesen

Semmit nem csinálna másként.

Medveczky Ilona mindent az imádott hivatásának, a táncnak vetett alá, emiatt nem született gyermeke sem. Bár mostanra magára maradt, egyáltalán nem bánja, hogy így alakult az élete – szemlézte a Blikk a táncművésznek a Dr. Milesz News 24 Channelen dr. Karizs Tamásnak adott interjúját.

Medveczky Ilona

Medveczky Ilona – Forrás: Dr. Milesz News 24 Channel – videó / YouTube

Medveczky Ilona számára nagy döntés volt, hogy a családot vagy a karriert választja. Végül táncosnő lett belőle, ennek azonban az volt az ára, hogy 18 évesen el kellett vetetnie a babáját.

„Az első szerelem mindenki életében nyomot hagy. Rögtön terhes lettem, és akkor váltam felnőtté, mert el kellett döntenem, hogy a hivatásomat választom, (…) vagy a gyerekszülést és a szerelmet… Jól választottam (…) Családanyaként vagy feleségként nem tudtam volna tökéletesen helytállni a hivatásomban” – vallotta be a táncművész.

Medveczky Ilona amúgy pár hónapja azzal került be a hírekbe, hogy váratlanul úgy döntött, eladja a 800 négyzetméteres budai otthonát. A luxusvilláját 1,5 milliárdért árulja. A táncművész, aki nemrégiben széttépte a végrendeletét, nem nyilatkozott az ingatlaneladásról, korábban viszont úgy fogalmazott, ha egyszer rászánná magát, hogy megváljon a háztól, „abba belepusztulna”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top