nlc.hu
Sztárok

Sztárok és diplomáik

Dwayne Johnson kriminológia szakot végzett, de nem ő az egyetlen sztár különleges diplomával

Kíváncsiak voltunk, mit tanultak az egyetemen a különböző hírességek, és egészen meglepő dolgokat találtunk: íme 10 sztár és az ő különleges diplomáik.
dwayne johnson

Időről időre szeretjük tudatosítani magunkban (mielőtt túlságosan mélyre kerülnénk a paraszociális kapcsolatban), hogy a sztárok is csak emberek. Vagyis nyilván ők is jártak egyetemre. És azt gondolnánk, hogy a színészek, zenészek elsősorban a szakmájukba vágó szakot végeztek a továbbtanulásuk során. Persze sokaknál teljesen jogos ez a felvetés (Meryl Streep például a Yale dráma szakán végzett, Lady Gaga pedig a New York-i Egyetemen tanult zenét, ám ott hagyta a sulit, hogy beindítsa a karrierjét). 

Mások azonban teljesen más területeket fedeztek fel a tanulmányaik során. Leghíresebb példa erre nyilván a Queen gitárosa, Brian May, aki nem mellesleg asztrofizikus is. Az alábbi galériában 10 hasonlóan különleges (és valljuk be: random) diplomával rendelkező hírességet találsz.

cole és dylan sprouse
Megnézem
Összes kép (10)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top