nlc.hu
Sztárok

Vasvári Vivien családja

Vasvári Vivien megmutatta harmadik gyermeke arcát

Szeptember elején adott életet Colinnak.

„Gyerekek nélkül a család egy meséhez hasonlít, de a gyerekekkel válik igazi tündérmesévé. Ők az életünk legédesebb gyümölcsei, amelyek a családfánk legszebb ágait alkotják. Velük a családunk története mindig folytatódik, új fejezetekkel, amiket együtt írunk meg napról napra” – írta a családi fotó mellé Bodnár Vivien (Vasvári Vivien). A képen a gyermekei és a férje is látható.

Így alszik a kisfia

Mint kiderült, Viviennek az édesanyja segít a mindennapokban, sőt, az is napvilágra került, hogy harmadik gyermeke 3.4 kilogrammal született. A követők arra is kíváncsiak voltak, hogyan alszik a pici. 

Vasvári Vivien

Vasvári Vivien (Fotó: Schumy Csaba)

„Nem velünk, nem is szerettem volna, hogy ahhoz szokjon, hogy velünk alszik. Teljesen külön szobája van és szerintem ez is a normális” – reagált a kérdésre a modell, majd arról is vallott, hogy sikerült-e megszabadulnia a terhesség alatt felszedett kilóktól.

„Még 5 kg van rajtam. De nem vagyok szomorú emiatt, még csak 5 hete szültem és már 36-os gatyát hordok” – tette hozzá Vivien.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top