nlc.hu
Sztárok

Nejét ápolja Farkasházy Tivadar

Két éve otthon ápolja a feleségét Farkasházy Tivadar

Ötven éve élnek együtt.

Farkasházy Tivadar december 15-én töltötte be a 78-at, de az élete már nem a közszereplésről szól. Balatonfüreden él, ott vigyáz a feleségére. Ott ápolja Mimit, akivel már 50 éve élnek együtt. Minderről a Blikknek adott hosszú interjúban beszélt a humorista.

Farkasházy Tivadar

Farkasházy Tivadar beszél, mielőtt elhelyezték Overdose hamvait Dunakeszi Alagon a versenyló emlékműve talapzatánál 2017. június 29-én – Fotó: MTI / Illyés Tibor

„Két éve ápolom Mimit, miatta költöztünk ide, ebbe a másfél szobás garzonba. Úgy érzem, itt vagyunk a legjobb helyen. Amikor kérdezik, hogy vagyunk, Molnár Ferenc haditudósítását idézem, amikor is két félkarú katona mossa egymás kezét a kútnál” – meséli, hozzátéve: felesége ápolását nem éli meg teherként.

„Bármit megadnék, csak hogy újra egészségesnek lássam. De a jó kedvét nem veszítette el, sokat nevetünk magunkon” – nyilatkozta Farkasházy Tivadar, aki arra a kérdésre, hogy nem hiányzik-e neki Budapest, a következőket válaszolta: „Annak idején el sem tudtam volna képzelni, hogy valahol vidéken éljek. De az ember 80 felé araszolva sok mindent átértékel. S nekem most Mimi a legfontosabb. És Füred. Ez a két éve vásárolt kis lakás tökéletes háttér ehhez.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top