nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea véleménye

Várkonyi Andrea reagált a férje céges bulijára: „Az ajándék árát nem illik firtatni”

Titokban hozták Felcsútra Bryan Adamset.

Ahogy mi is megírtuk, Bryan Adams lépett fel a Mészáros Csoport karácsonyi rendezvényén, mellette pedig a Neoton Família, és a Hooligans is színpadra lépett. Az este 1500 meghívott vendég volt, és közel kétszáz díjat osztottak ki a dolgozók között. A Blikk kíváncsi volt, pontosan hogyan is zajlott az este, így felhívták Mészáros Lőrinc feleségét, Várkonyi Andreát, aki hosszan mesélt arról, miért is volt ilyen fényűző karácsonyi partija a cégnek.

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea (Fotó: Schumy Csaba)

„Tegnap egy céges buli volt, ám mivel a Mészáros Csoport Magyarország legnagyobb magánvállalata, így a céges karácsonyi rendezvény egy kicsit más léptékű a megszokottnál. Ilyenkor »szűk körben«, 1500 meghívott vesz részt és közel 200 díjazott van. Ez az este nálunk is arról szól, hogy a tulajdonos megköszönhesse a munkavállalók egész éves teljesítményét és honorálja az eredményeket. Ennek része a meglepetés fellépő is, aki idén a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt, aki valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember. Kilétét egészen jól sikerült eltitkolnunk, hiszen még a műsorvezetők, Ördög Nóra és Stohl András is csak a kanadai énekes fellépése előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni” – nyilatkozta a lapnak az egykori műsorvezető, arra a kérdésre viszont, hogy a világsztár mennyiért érkezett hazánkba, nem kívánt válaszolni, mondván, hogy karácsonyi rendezvényről van szó, és az ajándék árát nem illik firtatni. Az interneten elérhető információk szerint a kanadai énekes 300-500 ezer dollárért (105-175 millió forintért) szokott koncertet adni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top