6 magyar sztár, akit gyerekként ismertünk meg

nlc | 2023. December 26.
Míg mi a játszótéren játszottunk, addig ők már bőven benne voltak a közélet és a szakma körforgásában, és a mai napig részesei ennek.

Gyereksztárnak lenni nem könnyű, főleg nem Hollywoodban, ahol ritka kivételnek számít, aki meg tud birkózni a hirtelen jött figyelemmel. Az itthoni sztároknak némileg könnyebb dolguk van, hiszen mégis egy kisebb országról beszélünk, de ez nem jelenti azt, hogy számukra ne lenne nehéz érvényesülni felnőttként. Ahogyan nemrégiben Ullmann Mónika fogalmazott a DTK: Elviszlek magammal című műsorban: „Gyerekszínészként én a feltétlen szeretetet élveztem egy stábon belül, bármit csináltam, azt elnézték, mert kicsi voltam, gyerek voltam. Viszont mikor forgott a kamera, akkor nagyon jól működtem. […] Most már engem nem szeretnek feltétel nélkül, nekem le kell tenni valamit az asztalra, hogy engem szeressenek, vagy engem tiszteljenek vagy becsüljenek – ami egyébként nem annyira fontos.

Nem ő azonban az egyetlen, akinek mégis sikerült felnőtt fejjel maradandót alkotni – nézd meg galériánk szereplőit, akik mind kiemelkedőek abban, amit csinálnak!

Berkes Gábor akkor és most

Berkes Gábor Süle szerepét alakította, a Keménykalap és krumpliorrban, a színészi pályát azonban a zenére cserélte, többek között az Első Emelet, a Rapülők és az Emberek együttesben is játszott. 2014 óta a Turay Ida Színház zenei vezetője. (Fotó: Fortepan/Ráday Mihály, Fotocentral/Trenka Attila)

Ullmann Mónika akkor és most

Ullmann Mónika több gyerekfilmben és tévés produkcióban feltűnt, nyolc évesen pedig már a Nemzeti Színházban játszott. Az ő nevéhez fűződik az Írtam a bátyámnak egy dalt és a Moncsicsi, manapság szabadúszó színésznőként dolgozik. (Fotó: Fortepan/Urbán Tamás, Fotocentral/Olajos Piroska)

Ábel Anita akkor és most

Ábel Anita ötévesen már főszerepet játszott, de egyértelműen a Szomszédok Julcsija hozta meg számára az áttörést. Azóta ő is hátrahagyta a színészetet, inkább műsorvezetőként ismerjük. (Fotó: Fotocentral/Hortolányi Anikó, RTL Sajtóklub)

Spáh Dávid és Károly akkor és most

Spáh Dávidnak és Károlynak a Família Kft. hozta meg a hírnevet. Dávidról mostanában leginkább a Még egyszer című könyve kapcsán lehetett hallani, de az ikrek egyébként továbbra is közösen dolgoznak, csak már nem a kamera előtt, hanem operatőrként és rendezőként. (Fotó: Fotocentral/x Archívum Meglepetés, Olajos Piroska)

Szinetár Dóra akkor és most

Mindössze tizenhárom évesen adta ki első albumát Szinetár Dóra, de a Buli utáni takarítás azóta is az emberek fülében cseng. A zene ugyan most is fontos szerepet játszik az életében, de elsősorban színpadi színésznőként tevékenykedik, akárcsak édesanyja, Hámori Ildikó. (Fotó: Fotocentral/x Archívum Meglepetés, Trenka Attila)

Wolf Kati akkor és most

Wolf Kati kicsit kakukktojás, hiszen őt a Vuk főcímdala kapcsán ismertük meg, viszont sokáig nem hallottunk róla. Az X-Faktor első évadával azonban szinte berobbant a köztudatba, és azóta is a magyar könnyűzene egyik jelentős alakja. (Fotó: Fotocentral/Nagy Zoltán, Trenka Attila)

Exit mobile version