nlc.hu
Sztárok

Angus T. Jones napjainkban

Megtermett, szakállas férfi lett a Két pasi – meg egy kicsi gyereksztárja, Angus T. Jones

Évek óta visszavonult, civil életet él és a mai külsejével már az utcán sem túl gyakran ismerik fel Angus T. Jonest.

Angus T. Jones 10 éves volt, amikor megkapta Jack Harper szerepét a Két pasi – meg egy kicsi című vígjátéksorozatban. 2010-re ő lett a televíziózás történetének legjobban fizetett gyereksztárja. A szitkomban a tizedik évadig szerepelt, ezalatt gyakorlatilag a közönség szeme előtt nőtt fel. A kilencedik évad forgatásainak idején töltötte be a 18. életévét, a karaktere pedig több felnőtt történetszálat kapott, ő maga azonban utóbb úgy nyilatkozott, kényelmetlenül érezte magát ettől.

Charlie Sheen, Angus T. Jones és Jon Cryer

A két pasi – meg egy kicsi főszereplői: Charlie Sheen, Angus T. Jones és Jon Cryer (Fotó: Monty Brinton/CBS via Getty Images) by Monty Brinton/CBS via Getty Images)

2012-ben bejelentette, hogy csatlakozott a Hetednapi Adventista egyházhoz, megkeresztelkedett és nem akar többé szerepelni a sorozatban. Keményen krizizálta is a produkciót és azt tanácsolta a közönségnek, hogy ne nézzék többé. A karaktere a tizedik évad utolsó néhány epizódjában, illetve az ezt követő évadokban már nem jelent meg, csupán a 2015-ös sorozatfináléban tért vissza egy cameo erejéig. Jones ezt követően már csupán csak a Horace and Pete című 2016-ban bemutatott minisorozat egyik epizódjában bukkant fel a képernyőn, majd teljesen visszavonult a színjátszástól.

Az alábbi galériában megnézheted, hogyan nőtt fel Angus T. Jones és azt is, hogy miként fest napjainkban:

Angus T. Jones és Charlie Sheen a sorozatban
Megnézem
Összes kép (8)

Visszavonulását követően a Colorado Boulder Egyetem környezettudomány szakán tanult, majd zsidó tudományok szakra váltott, ám hogy lediplomázott-e végül, azt nem hozták nyilvánosságra. 2016-ban egy multimédiás cég vezetőjeként is dolgozott.

A már 29 éves Jones napjainkban civil életet él, családot egyelőre nem alapított. Hogy pontosan mivel foglalkozik manapság, arról vajmi keveset tudni, lapértesülések szerint a gyerekként megkeresett 20 millió dolláros vagyonából, illetve az abból származó befektetésekből él. A közösségi oldalakon jelen van ugyan, azonban nem különösebben aktív és amikor igen, akkor is inkább művészi fotókat posztol. A médiában nem szerepel, nyilvános eseményeken régóta nem jelenik meg és mai külsejével már az utcán is igen kevesen ismerik fel, csupán a paparazzók készítenek róla olykor néhány fotót.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top