nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka és Schobert Norbi

Íme Rubint Réka és Schobert Norbi 18 évvel ezelőtt – Fotó

Ugyanazon a thaiföldi helyszínen fotózkodtak.

Ahogy korábban mi is megírtuk, idén Thaiföldön ünnepelte a karácsonyt a Schobert-család, 2024-ig vissza sem térnek Magyarországra. A fitnesz házaspár és gyermekei nagyon élvezik a közös kiruccanást, erről a közösségi oldalakra feltöltött képeik is árulkodnak. Rubint Réka például olyan képeket posztolt, amik a Phiphi-szigeteken készültek róla a férjével, Schobert Norbival 2005-ben és 2023-ban. Kattints ide a felvételekért! 

Schobert Norbi Rubint Réka

Rubint Réka és Schobert Norbi (Fotó: TV2)

„A helyszín ugyanaz és a fotókon lévő két ember is ugyanaz, de közben eltelt 18 év. Jóban-rosszban, EGYÜTT …és közben az élettől rengeteg tanítást kaptunk, melynek voltak kegyetlen pillanatai, de hálával tartozom mindegyikért, mert ez által lettem az, aki ma vagyok!” – írta a fotók mellé Réka. 

A fitneszlady korábban elárulta, hogy nem gondolta, hogy Norbi hosszú távra tervez vele, ezért bizonytalan volt. 

„Egyszerűen hihetetlen volt számomra, hogy Schobert Norbi akar tőlem egy éjszakánál kívül mást is. Nem akartam skalp lenni. Mondta nekem, hogy »De majd egy VHS-kazettát, mert benned olyan energia él«. Mondtam neki, hogy sokkal olcsóbban megússza, ha letisztázzuk, hogy én köszönöm, nem. És aztán három napig roadshow-ztunk együtt, reggel találkoztunk, este visszaértünk Budapestre, mindenki ment szépen haza. Jártuk az országot, és a harmadik nap azt mondtam, hogy »Úristen, mi lesz most holnap, hogy ha nem tudunk találkozni?«” – nyilatkozta a háromgyermekes édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top