nlc.hu
Sztárok

Édesapját gyászolja Marcellina

Marcellina: „A halála után jöttem rá, valójában mennyire egyedül vagyok”

Nem enyhül az énekesnő gyásza.

Marcellina körülbelül tíz évvel ezelőtt veszítette el imádott édesapját, ám a veszteséget a mai napig nem tudta feldolgozni. A 70 éves szaxofonos-énekesnő bevallotta a Borsnak, hogy napról napra erősebbé vált benne édesapja hiánya, az az űr, amit a férfi halála óta senki és semmi nem tudott betölteni benne. Mint mondja, édesapja nagyon közel állt hozzá, igazán különleges kapcsolat volt az övék.

Marcellina,

A karácsonyi ünnepek előtt még erősebben érezte az édesapja hiányát Marcellina – Fotó: TV2 /  Mokka – videó

„A halála után jöttem rá, valójában mennyire egyedül vagyok” – nyilatkozta megtörve.

Marcellina szerint nem igaz, hogy az idő begyógyítja a sebeket. „Legfeljebb megtanulsz együtt élni az elvesztett személy hiányával” – mondta szomorúan az énekesnő, aki azt is elárulta a bulvárlapnak, hogy naponta beszél az elhunyt édesapjával és az édesanyjával. „A szüleim itt vannak eltemetve a kertemben” – fűzte hozzá.

Pár hónapja arról is őszintén vallott, hogy megbánta, hogy nem lett anya. Sosem született gyereke, pedig nagyon szeretett volna édesanya lenni. Ez természetes úton sajnos nem adatott meg neki. Bár az orvosai több módszert is ajánlottak neki, ám Marcellina nem akart művi beavatkozás útján teherbe esni. Ma azonban már másképp döntene: „Szerettem volna gyereket, egyértelmű. Nem maradt meg a baba. Én megtorpantam ott egy bizonyos ponton, és tulajdonképpen, ha jól belegondolok, talán ez az egyetlenegy, amit bánok az életemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top