nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba háza

Less be Kajdi Csaba otthonába – Fotók

Idén Dél-Franciaország helyett Magyarországon töltötte az ünnepeket.

Bár minden évben ő megy az édesanyjához, idén minden másképp volt. Kajdi Csaba úgy döntött, hogy ebben az évben ő látja vendégül szeretett szülőjét. Lenyűgöző lakását gyönyörű dekorációval dobta fel, hogy ezzel is kedveskedjen az anyukájának. Kattints ide a fotókért!

„Édesanyám ötlete volt, hogy idén inkább karácsonyozzunk Budapesten. Ezért gondoltuk, hogy feldíszítjük a lakást. Mivel minden héten ugyanonnan hozom a friss virágot, úgy gondoltam, a dekorációt is náluk szerzem be. Az üzlet tulajdonosa, Sade Nadi­ barátnőm sokat segített a választásban, és mivel nemcsak a divat változik, hanem a lakberendezési trendek is, így ezúttal a zöld szín került a fókuszba” – mesélte a Story magazinnak a híresség, aki a lapnak azt is elárulta, hogyan rendezte be a lakását. 

kajdi csaba

Kajdi Csaba (Fotó: TV2)

„Bevallom, el tudnám magam képzelni egy modern lakásban is, de nem véletlen, hogy egy mauzóleumban lakom – mutat körbe. – Számomra fontosak a tradíciók és a hagyományok. Az otthonomban lévő berendezési tárgyak, a kanapét leszámítva, mind családi örökség. Nem tudnék lemondani róluk, hiszen mindegyikhez egy-egy meghatározó emlék fűz” – mondta Csaba, akinek például vannak zöld karosszékei az édesanyja távoli nagynénjének monte-carlói otthonából.

Ez is érdekelhet Kajdi Csaba Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top