nlc.hu
Sztárok

Kecsmár Alexandra múltja

Nehéz gyerekkoráról vallott a Fókusz műsorvezetője, Kecsmár Alexandra

Nem is szeretne fiatalon édesanya lenni.

Kecsmár Alexandra, a Fókusz műsorvezetője az rtl.hu stábjának adott interjút, melyben arról is beszélt, hogyan élte meg, hogy a szülei csak felnőtt korában tudták azt mondani neki, hogy szeretik. Az anyja és az apja emlékei szerint annak idején nem álltak még készen érzelmileg, hogy szülővé váljanak, ezek az élmények pedig őt is abba az irányba terelték, hogy később vállaljon gyereket.

„Szerintem nagyon jó dolog a pároddal együtt megismerni a világot, átélni olyan dolgokat, amiket lehet, hogy mondjuk gyerek mellett már sokkal nehezebb lesz. De ezt nem tudom, mert nincs gyerekem. A másik része pedig, hogy én a szüleimen láttam, hogy érzelmileg mennyire nem voltak készen egy gyerekre ilyen fiatalon. Nekem például – ez lehet, hogy nem csak attól van, mert fiatalok voltak, de – harminc évet kellett várnom, hogy kimondják, hogy szeretlek” – árulta el Alexandra, aki riporterként többek között Gábor Zsazsa özvegyével, Frédéric von Anhalttal is készített interjút. A távozó Tokár Tamást váltotta műsorvezetőként, a lehetőség szerinte pont jókor jött az életébe. 

„Ha most találkozhatnék a hat évvel ezelőtti önmagammal, aki besétált ide 25 évesen gyakornokként, akkor azt mondanám neki, nagyon jól csináltad, hogy felmondtál, és igen, büszke lehetsz magadra. Bár ezt sosem mondom magamnak, hogy büszke lehetek magamra, de azt, hogy ezt a döntést meghoztam, erre büszke vagyok” – mesélte a tévés.

Kecsmár Alexandra

Kecsmár Alexandra (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top